VANREDNO KOLO U TOP LIGAMA – PREUZMI 1.500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE!

Pred nama je još jedna uzbudljiva fudbalska nedelja i pregršt zanimljivih utakmica iz TOP LIGA koje se jednostavno moraju ispratiti!

Vanredno kolo u ligama širom Evrope donosi nam festival vrhunskog fudbala, a pre nego što sudije daju znak za početak meča, imamo da vam saopštimo važnu vest.

Kako biste upotpunili ovaj fudbalski užitak – brzo kliknite OVDE – registrujte se na meridianbet.rs i preuzmite 1.500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE!

Da, dobro ste pročitali – SAMO JEDAN KLIK vas deli od fantastičnog bonusa!

A onda…

Pogled na fantastičnu ponudu kladionice Meridian i dobitni tiket može da se sastavi.

Zato vam u nastavku izdvajamo nekoliko utakmica koje nikako ne treba da zaobiđete, a čekaju vas i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

MEC – PSŽ, DVOJKA 1.30

(Sreda, 21.00)

A, kad smo već kod Francuza, ne ide da zapostavimo PSŽ. Na prethodnoj utakmici postalo nam je jasno da postoje “nevolje u raju” i da sa Lionelom Mesijem neće biti lako.

Nije se Argentinac naigrao, nije ni postigao gol do sada, pa se (s pravom ili ne) naljutio na Mauricija Poketina koji ga je izveo iz igre, ali… Moraće sve to da ostave po strani, ukoliko žele da ostvare svoje ciljeve. 

Zacrtali su bogati šeici da sa Mesijem vrate titulu u domaćem šampionatu, ali i da napadnu Ligu šampiona, te moraju svi da se fokusiraju na teren. 

U to ime, prvi na redu je Mec, koji se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli. Jasno je da je PSŽ veliki favorit. Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana – kvota na pobedu Parižana je 1.30.

TORINO – LACIO, DVOJKA 2.20

(Četvrtak, 18.30)

Serija A nam je ove, a bogami i prethodne sezone, donela pravu ludnicu! Na “čizmi” se igra fantastičan fudbal, a to je idealna podloga za sve ljubitelje klađenje.

Ovog puta na “meniju” imamo Torino i Lacio, a ono što je posebno zanimljivo jeste što ćemo i ovde gledati srpske igrače. “Orlovi” su rešili da ovo bude njihova nedelja!

Sergej Milinković-Savić spreman je da postigne još neki gol, a pre toga moraće da predribla nekolicinu igrača Torina. Posao nije lak, ali Lacio u ovom duelu svakako važi za favorita.

I jedni i drugi igraju u promenljivoj formi, ali bukmejkeri Meridiana procenjuju da je ovde Lacio favorit, te vas čeka kvota 2.20 na njihovu pobedu!

SAMPDORIJA – NAPOLI, DVOJKA 1.90

(Četvrtak, 18.30)

Ostajemo u Italiji i to s razlogom! Posle možda i iznenađujućeg remija protiv Lestera u Evropi, Napoli mora da se fokusira na domaći šampionat i gostovanje Sampdoriji.

Napoli ne zna za poraz od Sampdorije još od 2018. godine, pa je jasno da je i večeras veliki favorit. Idealna prilika da dođe do nova tri boda, pa možda čak i zauzme prvo mesto na tabeli Serije A.

Bukmejkeri Meridiana veruju da će opravdati ulogu favorita, pa vam donose kvotu 1.90 na pobedu Napolija. Iskoristi je!

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE