ZANIMLJIVI MEČEVI: Poker Napolija, Imobile spasao Lacio poraza

Danas je su na programu, tri duela, u okviru petog kola italijanske Serije A. Vodeći Napoli, nastavio je niz pobeda. Lacio je, bio na rubu poraza, ali ih je spasao, pogodak u nadoknadi vremena. Kasnije večeras, Roma igra protiv Udinezea.

Sampdorija – Napoli 0:4 (0:2)

Osimen 10′, 51′, Ruiz 39′, Zjelinski 59′

Tim iz Napulja, ušao je u ovo kolo, kao lider na tabeli, a Sampa je na 12. mestu. Oni su, u potpunosti, opravdali epitet lidera. Napolitanci su poveli u 10. minutu, golom Viktora Osimena, na dodavanje Insinjea. Isti igrač, ponovo beleži asistenciju, i u 39. minutu, upošljava Fabijana Ruiza. Svoj drugi pogodak na meču, postiže Viktor Osimen, u 51. minutu, i Napoli vodi 3:0. Irving Lozano je, nakon dodavanja Osimenu, u 59. minutu, upisao i drugu asistenciju, a za 4:0, pogodio je, Pjotr Zjelinski.

Torino – Lacio 1:1 (0:0)

Pjaca 76′ – Imobile 90+2′

Duel timova iz sredine tabele, odigrali su Lacio i Torino. Veći deo meča bio je nezanimljiv i bez pogodaka, sve do 76. minuta. Tada je, iznenađujuće, poveo Torino, golom Marka Pjace. U nadoknadi vremena, Lacijali izjednačavaju, golom Ćira Imobilea, sa penala, u 92. minutu.

Roma – Udineze 1:0 (1:0)

Abraham 36′

Četvrtoplasirana Roma, dočekala je Udineze. Vučica se mučila sve do 36. minuta, kada je Tami Abraham, doveo domaćina u vođstvo. Tim se rezultatom, i otišlo na odmor. Udineze je u drugom delu meča preuzelo inicijativu i bio je bolji protivnik. Sve je moglo poći po zlu za Romu u 90. minutu kada je isključen Pelegrini zbog udarca Samardžića, ali je ipak ekipa Rome preživela.

Roma je sada četvrta u Seriji A sa 12 bodova, dok je Udineze na 10. mestu sa sedam.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan našao zamenu za Duljaja? Ljubimac “grobara” novi trener crno-belih?

Jedan od dva najveća srpska fudbalska kluba Partizan ostao je i ove sezone bez trofeja. Čelnici Partizana doneli su...

POVEZANE OBJAVE