MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Inter 2.05, Arsenal 2.40, Juventus 1.40!

Novi vikend i nova fudbalska avantura je pred nama!

Svako kolo uoči nedelje koja će obilovati mečevima u najpopularnijim evropskim takmičenjima uvek bude zanimljivo. Kladioničari, baš tada, uhvate (ne)očekivane rezultate, dok fudbalski giganti u nameri da sačuvaju ekipu za evro takmičenje – često znaju da kiksnu.

Kako će biti ove subote i nedelje – ostaje nam da vidimo, ali ono što je sigurno – očekuje nas vrhunski fudbal!

Upravo zato stiže i niz fantastičnih iznenađenja koja vam je spremio Meridian: za početak, na kladioničarskom meniju je BONUS DOBROŠLICE.

Ako još uvek nisi član Meridianove porodice – sada je pravo vreme da postaneš! Zašto? Zato što te prilikom registracije čeka NAJVEĆI BONUS NA SVETU!

Dakle, klikni OVDE, registruj se i pokupi 1.500 RSD BONUSA ZA IDEALAN TIKET!

A, onda?

Pa, pošto su TOP LIGE uveliko u toku, iskoristi fantastični BONUS NA DOBITAK!

Evo o čemu se radi: odigraj tikete sa tri ili više parova na kojima se nalaze utakmice iz TOP 5 LIGA i dobijaš BONUS NA DOBITAK!

A, sada – pređimo na fudbal i NAJVEĆE KVOTE NA SVETU!

INTER – ATALANTA, KEC 2.05

(Subota, 18.00)

Serija A opravdava sva očekivanja ove sezone! Velika bitka se vodi za svaku poziciju, a jedna od najinteresantnijih utakmica trebalo bi da bude ova između Intera i Atalante. Inter je na teškom ispitu, namera je odbrana titule, čini se da im Juventus nije veliki protivnik na tom putu, ali Milan i Napoli svakako jesu. Naravno, ne smemo zapostaviti ni Atalantu, koja se, iznenađujuće ili ne, nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A. Oba tima su “vezala” dve pobede, pa je jasno da nas čeka velika borba, ali nesumnjivo je Inter favorit. Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa vas čeka kvota 2.05 na pobedu Intera.

ARSENAL – TOTENHEM, KEC 2.40

(Nedelja, 17.30)

Osuli su mnogi paljbu po Arsenalu na startu Premijer lige, i to sa razlogom, ali „tobdžije“ su uspele da se „probude“ i konačno zaigraju fudbal. Sada im na megdan dolazi Totenhem, koji je daleko od prepoznatljive forme, ali ipak nezgodan protivnik. Posle četiri vezane pobede u svim takmičenjima, Arsenal se vratio na pobednički kolosek i sada je apsolutni favorit u ovoj utakmici. Zato su bukmejkeri Meridiana spremili sjajnu kvotu 2.40 na pobedu „tobdžija“.

JUVENTUS – SAMPDORIJA, KEC 1.40

(Nedelja, 12.30)

Juventusu ne ide bez Kristijana Ronalda, došli su do pobede tek u petom meču, ali… Jasno je svima u redovima „stare dame“ da sa onakvom odbranom nema šta da traže u vrhu Serije A, pa je vreme da se „naoštre“. Idealna utakmica za izlaz iz krize jeste upravo protiv Sampdorije, jer je Juve apsolutni favorit u ovom meču, u kakvoj god da je formi. Lokateli, Bonući, Kjeza.. Ma, nije bitno, Juve mora naći put do gola! Bukmejkeri Meridiana veruju da će u tome i uspeti i zato vas na meridianbet.rs čeka kvota 1.40 na pobedu „stare dame“.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE