Uzbudljive završnice u Premijer ligi: Vardi pogađao tri puta, Vest Hem do tri boda u finišu! (VIDEO)

Fudbaleri Lestera remizirali su sa Barnlijem na svom stadionu rezultatom 2:2 dok je Vest Hem stigao do pobede u gostima od 1:2 nad Lidsom, u okviru šestog kola Premijer lige.

U centru pažnje svakako na meču Lestera i Barnlija bio je Vardi. Pogodio je tri puta danas, ali jednom i svoju mrežu. Taj autogol bio je i vodeći pogodak za goste u 12. minutu. U 37. Vardi je doneo poravnjanje “Lisicama”, ali samo tri minuta kasnije ponovno vođstvo gostima donosi Korne lepim pogotkom.

Pokušavao je Lester da u drugom poluvremenu stigne do izjednačenja, ali su uspeli tek pred kraj meča, to jeste u 85. minutu kada je novi pogodak postigao Vardi.

U nadoknadi vremena umalo da Barnli dođe do celog plena, ali je pogodak Vuda poništen nakon reakcije VAR-a zbog ofsajda.

Lester nakon ovog kola ima sedam bodova i trenutno je 12. na tabeli dok je Barnli u zoni ispadanja sa samo dva osvojena boda.

Vest Hem do trijumfa je stigao tek u 90. minutu golom Antonija. U prvom poluvremenu Lids je imao prednost golom Rafinje iz 19. minuta i tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku igre najpre je “Čekićarima” poništen gol nakon reakcije VAR-a zbog prekršaja, a onda je u 67. minutu autogol Firpa doneo izjednačenje gostima. Sa ivice šesnaesterca u finišu za sva tri boda Vest Hema pogodio je Antonio.

Vest Hema ima 11 bodova i zauzimaju sedmu poziciju, a Lids ostaje na samo tri nakon šest odigranih kola i trenutno je u zoni ispadanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBASTIČNE NAGRADE SU SPREMNE: Zabavi se i preuzmi deo kolača vrednog 20.000 EVRA!

Poseti Meridian i postani deo EXPANSE EKSPLOZIJE! Da li ste ikada učestvovali u promociji koja donosi pravu EKSPLOZIJU KEŠA? Sada...

POVEZANE OBJAVE