Kadetkinje Srbije u polufinalu SP!

Ženska kadetska reprezentacija Srbije (2004. i mlađe) plasirala se u polufinale XVII SP 2021. u Durangu. Srbija je večeras u drugom četvrtfinalu savladala Brazil sa 3:1, po setovima 25:23, 25:20, 22:25 i 25:20, posle 118 minuta igre. Srbija će u polufinalu igrati protiv Rusije, najverovatnije u sredu u 0.00 časova po našem vremenu.

Izabranice Jove Cakovića su odigrale možda i najbolju utakmicu u Meksiku, savladale Brazil i plasirale se među četiri najbolje reprezentacije na svetu.

Preciznom i strpljivom igrom kadetkinje Srbije su tokom prva dva seta bile bolji rival i zasluženo su povele sa 2:0. Uzvratile su Brazilke u trećem setu, ali je Srbija u završnici stigla prednost rivala, ali na žalost finiš je pripao Brazilu, koji je smanjio prednost Srbije na 2:1 u setovima. Srbija je bolje počela četvrti set i bila u prednosti, da bi na kraju slavila sa 3:1 za plasman među četiri najbolje reprezentacije na svetu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE