DAMBRAUSKAS PRED ZVEZDU: Najbitniji je pristup

Fudbaleri Crvene zvezde, igraju sutra, meč drugog kola grupne faze Lige Evrope, protiv Ludogoreca.

Ovaj tim im je, stari znanac, obzirom na eliminaciju Crveno belih, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Trener bugarske ekipe, Valdas Dambrauskas, izneo je svoja očekivanja pred duel:

Crvena zvezda ima probleme, ali koji tim ih nema? Aposlutno  ih svi imaju. Za mene to nije problem već prepreka koju treba savladati. Profesionalci moraju da se naviknu na takve stvari. Zvezda ima sjajan tim. Ne znam da ali je ovo bolje ili lošije po nas. Motivacija za oba tima će biti to što imaju probleme sa izostancima. – rekao je on, a potom pričao šta očekuje od svojih igrača.

Najbitniji je pristup, a znam da će on kod nas biti pravi. Želim da vidim drugačiji Ludogorec od onog u prethodne dve nedelje. Usponi i padovi su prirodna stvar. Neminovno je da ne možemo tokom cele sezone držati isti nivo, ali je bitno da te periode padova skratimo. Možda smo posle dobrih izdanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona pokazali malu dozu arogancije i opuštenosti.

On je govorio, i o planu igre za sutrašnji duel:

Proveo sam mnogo vremena analizirajući Crvenu zvezdu poslednje dve nedelje. Najbitnije je da uspostavimo kontrolu utakmice onako kako mi želimo. Plan za sutra je da neutrališemo najjača protivnikova oružja, da istražimo njegove slabosti i da damo sve od sebe. Ne želim da pričam o formaciji i taktici za meč. – zaključuje Dambrauskas.

Meč se igra sutra, u Razgradu, sa početkom od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mladi košarkaš Partizana se prijavio za NBA draft!

NBA draft će se u Srbiji ove godine pratiti sa posebnom pažnjom, pošto se očekuje da plejmejker Crvene zvezde...

POVEZANE OBJAVE