Kiša golova u Bundesligi i nijedan remi – Dortmund bez Halanda savladao Augsburg, Borusija Menhengladbah pobedila Volfsburg, trijumf Štutgarta i Frajburga! (VIDEO)

Odigrane su još četiri utakmice Bundeslige Nemačke. Dortmund je pobedio sa 2:1 ekipu Augsburga, Frajbrug je slavio na gostovanju protiv Herte 1:2, Štutgart je kao domaćin sa 3:1 pobedio Hofenhajm, a Borusija Menhengladbah savladala je na gostovanju Volfsburg rezultatom 1:3.

Fudbaleri Dortmunda poveli su već u 10. minutu nakon što je jedanesterac uspešno realizovao Gereiro. Gosti su se vratili u 35. minutu i rezultatom 1:1 otišlo se na odmor. U nastavku, u 51. minutu Brant je pogodio za novo vođstvo “Milionera” i ispostavilo se i za konačan rezultat ovog duela.

Borusija Menhengladbah je “blic krigom” stigla do prednosti od 2:0, najpre je Embolo pogodio u petom minutu, a samom dva minuta kasnije Hofman. Valdšmit je vratio Volfsburg u igru u 25. minutu, ali to je bilo dovoljno samo da se ublaži poraz. U drugom poluvremenu, Borusija je mogla da reši sve u 76. minutu, ali je golman domaćih pročitao Štindla. Lakro je prethodno dobio drugi žuti karton, pa je Volfsburg do kraja igrao sa igračem manje. U poslednjim trenucima meča pobedu Borusije overio je Skali.

Štutgart je pobedio golovima Kempfa, Mavropanosa i Masima, a utešni gol za Hofenhajm postigao je Larsen.

Frajburg je savladao Hertu golovima Linharta u prvom i Petersena u drugom poluvremenu, a Pjatek je bio strelac za Hertu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE