MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Atletiko 2.10, Siti 2.55, Napoli 1.95

Znamo šta znači subota – vrhunski fudbal i još bolja ponuda u Meridianu! Tako je i ovog puta, jer – zašto menjati stvari koje valjaju?

Premijer liga, La Liga, Bundesliga, Serija A, Liga 1 i još brojne druge lige širom sveta daju mnogo zanimljivih utakmica, a uz njih idu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Ako se pitate gde se one nalaze, odgovor je jednostavan – na meridianbet.rs!

Sve je na dohvat ruke, deli vas samo JEDAN KLIK od carstva kvota i bonusa!

Ukoliko već niste, pravo je vreme da postanete član Meridianove porodice, i to tako što kliknete OVDE i registrujete se, a ujedno dobijate i BONUS ZA KLADJENJE U IZNOSU OD 500 RSD!

A, ako ste već dobro obavešteni o tome gde se kriju najbolji uslovi za klađenje, onda verovatno znate i za najnoviju promociju koju donosi kladionica Meridian. Radi se o bonusu na depozit, koji vam donosi poklon od 500 RSD!

Dakle, ako do sada niste deponovali novac – učinite to odmah, jer vas čeka dodatnih 500 RSD za savršen tiket!

A, koje to utakmice čine savršen tiket? Evo nekoliko predloga.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

ATLETIKO MADRID – BARSELONA, KEC 2.10

(Subota, 21.00)

Znamo da zvuči čudno kada kažemo da Barselona nije favorit u bilo kojoj utakmici, ali to je realnost Katalonaca i sa tim se moraju pomiriti.

Dva poraza u Ligi šampiona verovatno niko nije očekivao, onaj od Bajerna se može i oprostiti, ali onaj od Benfike – ne. Ostaje da vidimo da li će Uprava kluba to oprostiti Ronaldu Kumanu, ali je veliko pitanje da li će on uopšte biti na klupi u subotu. Jasno je da Atletiko ovakvu situaciju mora da iskoristi.

Iako se Madriđani nalaze na četvrtoj poziciji, za prvoplasiranim Realom zaostaju samo tri boda, pa je jako važno da iskoriste priliku i pobede poljuljanu Barselonu, te dođu do važnih bodova.

I bukmejkeri Meridiana smatraju da su „jorgandžije“ favoriti, pa vas čeka kvota 2.10 na njihovu pobedu!

LIVERPUL – MANČESTER SITI, DVOJKA 2.55

(Nedelja, 17.30)

Borba za vrh tabele! Šta više reći? Evo kako stoje stvari: Liverpul je trenutno na prvom mestu na tabeli Premijer lige, ali ima samo jedan bod više od Sitija, koji nakon ovog meča sve može preokrenuti u svoju korist.

Za to će morati „debelo“ da se potrudi, posebno ako se uzme u obzir da je malo „poljuljan“ nakon poraza od PSŽ-a u Ligi šampiona. Ipak, jasno je Pepu Gvardioli koliko ova utakmica može biti važna u nastavku domaćeg šampionata, pa nema sumnje da će sve prethodne mečeve ostaviti iza sebe.

Podsetimo, Liverpul je poslednji poraz doživeo još u julu i to u Evropi, ali daleko od toga da su izabranici Jirgena Klopa nepobedivi, naročito kada spram sebe imaju ovako jaku četu. Ako pogledamo međusobne duele, „redsi“ ne znaju za pobedu nad „građanima“ još od 2019. godine, pa zato Siti važi za blagog favorita u ovom duelu.

Shodno tome, Meridian vam donosi kvotu 2.55 na pobedu „građana“.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

FIORENTINA – NAPOLI, DVOJKA 1.95

(Nedelja, 18.00)

Serija A donosi mnogo uzbuđenja, a nama je posebno interesantna zbog brojnih srpskih igrača. Ovog puta na scenu, odnosno teren, će Dušan Vlahović i Nemanja Milenković, pošto će njihova Fiorentina odmeriti snage sa Napolijem.

I jedna i druga ekipa su u dobroj formi, nemaju problema sa povredama, pa možemo da očekujemo kvalitetnu utakmicu i pravi napadački fudbal.

Znamo da će mnogi navijati da Vlahović postigne novi gol, ali ukoliko vam je tiket preči od toga – jasno vam je da treba da igrate na Napoli.

Bukmejkeri Meridiana dnose kvotu 1.95 na pobedu Napolija, pa znate šta vam je činiti.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!  

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE