Jovanović: Mi ne možemo da budemo zadovoljni, ali sutra je novi dan

Košarkaši Mega Basketa su u drugom kolu ABA lige posle produžetka izgubili od Cibone rezultatom 89:84.

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su odigrali perfektno prvo poluvreme u Košarkaškom centru Dražen Petrović gde su imali i prednost i do 16 poena. U nastavku utakmice Cibona je uspela da se vrati, Smit je na kraju regularnog dela imao šut za pobedu ali nije bio precizan, da bi u produžetku Cibona došla do pobede.

Na konfenciji za medije posle utakmice Vladimir Jovanović je istakao da je njegova ekipa u drugom poluvremenu padala u nekim radnim zadacima:

Očekivali smo tešku utakmicu. Cibona je pokazala zavidan kvalitet igre i u pripremnom periodu i na samom početku ABA lige. Pokazali smo u prvom poluvremenu da možemo da igramo protiv njih, ali uprkos dobroj igri, nismo uspeli da zadržimo stečenu prednost. U drugom poluvremenu smo padali u nekim radnim zadacima koje smo dobro ispunjavali u prvom“, rekao je Jovanović.

Tu pre svega mislim na igru jedan na jedan, a iz toga, ako već nije bio koš, otvarao im se skok u napadu, koji smo drastično loše branili. Nismo se najbolje snašli na tu ‘svič’ odbranu i naša manja rotacija, zbog izlaska par igrača zbog problema sa ličnim greškama, značajno nam je otežala put s obzirom da se igrao produžetak. Sa velikim minutažama smo ušli u taj produžetak i na kraju izgubili. Čestitam Ciboni na zasluženoj pobedi. Mi ne možemo da budemo zadovoljni, ali sutra je novi dan. Radićemo i spremaćemo se za novu utakmicu, zaključio je trener Mege.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PANTER POSLE OLIMPIJAKOSA: Imali smo utakmicu u svojim rukama

Košarkaši Partizana nisu uspeli juče da savladaju Olimpijakos u Evroligi. Imali su 14 poena viška, ali ni to im...

POVEZANE OBJAVE