Oglasio se De Brujne nakon poraza Belgije: “Moramo biti realni sa timom koji imamo!”

Jedan od ključnih igrača u reprezentaciji Belgije Kevin de Brujne nakon poraza od Italije u borbi za treće mesto Lige nacija, kazao je da je tužan zbog oba poraza, ali i da je dobro što su mladi igrači dobili priliku da igraju ovakve mečeve.

“Povremeno smo igrali dobro protiv dveju vrhunskih reprezentacija. Danas smo odigrali sa dosta izmenjenim sastavom, sa dosta novajlija, koji su bili više nego pristojni. Dobro je za njih što mogu da igraju protiv ovakvih timova. Nažalost, izgubili smo oba puta”, rekao je napadač Mančester sitija.

On je istakao da treba situaciju posmatrati realno i da Belgija nije poput Francuske i Italije, koje imaju mnogo veći broj igrača koji igraju na visokom nivou.

“Ipak, mi smo samo Belgija. Dolazi nam nova generacija, a danas nam je nedostajalo dosta vrhunskih igrača poput Edena i Romelua. Moramo da budemo realni sa timom koji imamo. Italija i Francuska imaju 22 vrhunska igrača, mi nemamo”, zaključio je De Brujne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE