POSTANI I TI KRALJ KLAĐENJA: Iskoristi bonus dobrodošlice – pokaži kako se sastavlja milionski tiket

Sportska kladionica Meridian ne prestaje sa iznenađenjima! Najveće kvote su uvek tu, a sada stiže i najveći bonus na svetu za online kladjenje. 

Bez uslova, razume se!

Naši „Orlovi“ će na kratku pauzu, ali daleko od toga da se nema šta odigrati. Prvi uslov je već ispunjen, barem u najboljoj kladionici u regionu.

Fudbal, najveće kvote na planeti i bonusi su tu. A, kako da dođeš do njega? Lako. Ukoliko već nisi, već danas se registruj na sajtu meridianbet.rs i automatski dobijaš BONUS BEZ DEPOZITA OD 500 RSD!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD

Pitaš se – šta ako već imam nalog? Sjajno, Meridian je spremio bonus i za tebe, tačnije za sve one koji su regstrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a nisu do sada deponovali novac.

Uradi to odmah, jer te prilikom prvog depozita i odigranog tiketa, čeka novih 500 RSD!

A, sada – trk na meridianbet.rs i uverite se zašto je to KUĆA NAJVEĆIH BONUSA!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sadik ponovo oblači crno-beli dres?

Kako prenosi španski “Mas Fichajes“, fudbalski klub Njukasl želi u svoje redove nekadašanjeg fudbalera Partizana Umara Sadika. Oni javljaju da...

POVEZANE OBJAVE