VLAHOVIĆ JE SREĆAN: Živim san otvorenih očiju

Dušan Vlahović blista ove sezone.

U Seriji A, postigao je 6 golova i jednu asistenciju do sada.

Na 12 nastupa za Srbiju, ima 6 golova.

Trenutno je neizvesno, hoće li ostati u Firenci, ili otići u neki klub iz Liga petice.

O svojoj karijeri i daljim ambicijama, govorio je u intervjuu za Večernje Novosti.

Ja trenutno živim svoj san i to otvorenih očiju. Sve lepo što mi se događa u Fiorentini i reprezentaciji Srbije je rezultat velike posvećenosti, ali i sjajne saradnje sa svim trenerima i saigračima. Sigurno ne bih bio ovo što sam danas, da nisam imao u svojoj blizini tako dobre ljude – rekao je on.

Potom je pričao o svojoj ulozi u reprezentaciji Srbije. Bio je zaslužan za pobedu protiv Azerbejdžana i postigao pobedonosni gol protiv Luksemburga.

Napadačka filozofija selektora Dragana Stojkovića mi savršeno odgovara. Do prošle sezone sam u Fiorentini igrao sa još jednim napadačem u tandemu, ove sezone uglavnom igramo sa jednim centarforom. U dresu Srbije mi prija društvo sa Mitrovićem i Jovićem. Svestan sam da igram pored boljih od sebe, od kojih mogu samo da učim. A što se Stojkovića tiče, i to se uklapa u moj san koji trenutno živim. Deo sam tima koji trenira naš najbolji igrač svih vremena. To može samo da motiviše svakog reprezentativca Srbije. Na svakom treningu učim nešto novo. – kaže srpski napadač.

Potom i dodaje:

Zaista je prelep osećaj kada se pogleda tabela i vidi da skoro potpuno izjednačeni trčimo trku za prvo mesto i direktan plasman na Mundijal sa Portugalijom. Nemamo nijedan poraz i sa dosta samopouzdanja ćemo da se spremamo za novembar i gostovanje u Lisabonu. Neće biti lako, ali selektor nam je ulio dovoljnu dozu sigurnosti i energije. Ova Srbija se zaista nikoga ne plaši. Jedva čekam tu utakmicu, jer zaista mislimo da možemo do trijumfa i još jednog velikog uspeha za srpski fudbal. – zaključio je Vlahović.

U osmom kolu Serije A, Fiorentina prekosutra gostuje Veneciji.

FOTO: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMAN PROBLEM ZA VICEŠAMPIONA: Majami bez ključnog igrača, nepoznata dužina pauze!

Košarkaši Majamija u izgubili su od Filadelfije u plej-inu. Imaju još jednu priliku za plasman u doigravanje. Protiv Čikaga odlučiće...

POVEZANE OBJAVE