Amaterski klubovi, ali dobitak kao profesionalac: DOKTOR KLAĐENJA inkasirao preko 3.000 EVRA u 90 minuta fudbala!

Dobici u Meridianu bukvalno kao na traci.

Posle GRAND JACKPOT dobitnika iz Niša, koji je inkasirao 1.125.234 EVRA, ova situacija kao da je bila povod i da se ljubitelji klađenja zainate i “objasne neke stvari”. Šta god da je razlog, nakon velikog džekpota, maestralni dobitni tiketi na meridianbet.rs nižu se kao na traci.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT Stara je “mudrost” da nema dobitaka kada igraju reprezentacije, odnosno da tada nema šta da se igra. I onda vidite majstoriju tešku 3.000 EVRA i shvatite da je to, fino rečeno, netačno.

Doktor za kladionicu čiji ste tiket videli ulogovao se u utorak veče na svoj nalog i odlučio se za engleske niže lige. I za golove – ukupno, ili golove domaćina.

Šest parova za šestocifrenu isplatu! Malo 3+, malo 4 i 5+, malo domaćin daje tri… Zahvaljujući klubovima koje znaju samo istinski zaljubljenici u čuvenu igricu Football Manager, majstor je sebi u džep spakovao 357.996,48 DINARA. Ponajviše je naplatio svoje poznavanje nižerazrednog fudbala, ali i činjenicu da Meridian ima najveće kvote na svetu i najveći bonus na broj parova.

I pored najbolje volje, ovde ne možemo da vidimo ni promil sreće, već samo godine iskustva i fudbalskog znanja.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

Da sledeća ovakva priča bude baš o tebi, ništa lakše – već danas REGISTRUJ SE, preuzmi BONUS DOBRODOSLICE OD ČAK 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE, iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA SVETU i sastavite dobitnu kombinaciju!

Ionako se najjače lige vraćaju ovog vikenda!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMAN PROBLEM ZA VICEŠAMPIONA: Majami bez ključnog igrača, nepoznata dužina pauze!

Košarkaši Majamija u izgubili su od Filadelfije u plej-inu. Imaju još jednu priliku za plasman u doigravanje. Protiv Čikaga odlučiće...

POVEZANE OBJAVE