PRIMERA: Malo golova, trijumfi Espanjola i Betisa (VIDEO)

Danas su odigrane, poslednje dve utakmice 9. kola španske La Lige. Viđeno je samo tri gola, i jedna pobeda domaćina i jedan trijumf gostujuće ekipe.

Alaves – Betis 0:1 (0:0)

Iglesijas 89′

U prvom meču, pretposlednji Alaves dočekao je ekipu Betisa. Ekipa iz Sevilje, slavila je sa 1:0. Ključan detalj na meču, dogodio se u 89. minutu kada je Borha Iglesijas postigao gol vredan tri boda. Betis je bio je agilniji, ali nije uspeo da materijalizuje tu prednost do poluvremena. I u drugom delu igre su napadali sve dok nisu iskoristili šansu pred kraj meča.

Espanjol – Kadiz 2:0 (1:0)

De Tomas 45+2′; Melamed 65′

Poslednju utakmicu kola, odigrali su Espanjol i Kadiz. Prvo poluvreme proteklo je bez pogodaka, sve do nadoknade prvog poluvremena. Tim iz Barselone, poveo je golom Raula de Tomasa. U drugom poluvremenu, domaćini su duplirali prednost u 65. minutu, golom Melameda. Tim rezultatom okončan je meč. Kadiz je ostao blizu zone ispadanja, dok je Espanjol u sredini tabele.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE