Iliev posle Genta otkrio da li zamera igračima i šta bi bio najrealnij rezultat utakmice

Fudbaleri Partizana izgubili su na svom terenu od Genta rezultatom 0:1 u okviru trećeg kola grupe “B” Lige Konferencija.

Gent sada zauzima prvo mesto na na tabel sa maksimalnih devet bodova. Partizan se nalazi na drugom mestu sa šest bodova, dok Flora i Anortozis imaju po bod.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev smatra da je nerešen rezultat bio realan za kraj

Tvrd meč. Znali smo šta da očekujemo od Genta. Belgijanci su prvi deo sezone igrali bez više od polatima. Pobedili su Standard sa 6:1. Tek sad ulaze u formu. Promenili su trenera posle osvojene četvrte pozicije u prvenstvu, što otkriva njihove ambicije. Verujem da će tek sad krenuti da gaze, ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu. I pored toga imali smo inicijativu u nastavku, ali su u toj fazi uspeli da nam daju gol, rekao je Ivica Iliev za “Sportski žurnal” i dodao:

– Pravili su nam probleme posle naših izgubljenih lopti. Ako pogledamo šanse, tu smo. Pogodili smo prečku. Verujem da u revanšu može da bude drugačiji meč jer smo ih stisli u poslednjih 20 minuta. Nemam zamerke igračima za partiju. Najrealnije da se utakmica završila bez pobednika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Natalija Stevanović ponovo pravi senzacije!

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u francuksom Roanu, pobedom nad Anom Blinkovom, 45....

POVEZANE OBJAVE