MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Milan 2.10, Liverpul 2.40, Kristal Palas 2.00

Sportska kladionica Meridian te časti i ovog vikenda, te uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, donosi i fantastičan BONUS DOBRODŠLICE.

Očekuju nas više nego zanimljive utakmice ovog vikenda, a Meridian se pobrinuo da ne brinete mnogo kada ih stavljate na tiket.

Prvo i osnovno – fantastične kvote su tu, a pre toga možete iskoristiti i bonus za online kladjenje.

Sve što je potrebno – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD, koji čeka na vas!

Uz to, uopšte ne morate da brinete da li je vaš tiket dobitan, jer promocija POJAČAJ BONUS garantuje dobitak. Evo o čemu se radi:

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ukoliko budete imali više od deset nedobitnih tiketa u toku dana, čeka vas povraćaj uloga.

U promociji “Pojačaj svoj dobitak” učestvuju svi nedobitni tiketi uplaćeni i rezultovani istog dana, a uplata na tiketu mora biti minimum 100 RSD.

Bonus se dodeljuje u vidu povraćaja uloga, a sam iznos zavisi od broja odigranih nedobitnih tiketa tog dana:

10 – 15 tiketa = 10% povraćaja uloga

16 – 20 tiketa = 15% povraćaja uloga

21 – 50 tiketa = 20% povraćaja uloga

51 – 100 tiketa = 25% povraćaja uloga

100+ tiketa = 30% povraćaja uloga

BOLONJA – MILAN, DVOJKA 2.10

(Subota, 20.45)

Znamo da ćete kao pravi patriota u dubini duše navijati za tim Siniše Mihajlovića, ali ako vam je cilj dobitan tiket – igrajte na Milan. Jeste Milan oslabljen neigranjem čak sedam igrača, ali uprkos tome – nekadašnji šampion Evrope je veliki favorit u ovom duelu.

U Ligi šampiona ne blistaju, ali u Seriji A nižu pobede, pa su tako redom „padali“ Verona, Atalanta, Specija, Venecija… Sa druge strane, Bolonja igra toplo-hladno, pa izuzev pobede nad Laciom, Mihajlović nema mnogo razloga za zadovoljlstvo.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

KRISTAL PALAS – NJUKASL, KEC 2.00

(Subota, 16.00)

Selimo se sada u Englesku i Premijer ligu, gde nas ovog vikenda čeka mnogo zanimljivih duela. Jedan od njih je i Kristal Palas – Njukasl.

Kristal Palas je ove sezone u promenljivom raspoloženju, pa je možda i neočekivano odigrao 2:2 protiv Arsenala, što je ujedno bio treći vezani remi ovog tima. Vreme je da se vrati na pobednički kolosek, a za to ima „idelanog“ rivala – Njukasl.

Njukasl je poslendjih dana u centru pažnje, ali ne zbog svojih igara već zbog onih stvari „van terena“. Priču o kupovini sigurno svi znate, a poslednja informacija jeste da je Stiv Brus sporazumno raskinuo saradnju sa klubom.

Mnoga imena se pominju kao potencijalna pojačanja, ali do tada – Njukasl će se potruditi da izađe iz krize. Poslednju pobedu pisali su još na početku avgusta, pa shodno svemu tome – Kristal Paalas je izrazit favorit u ovom duelu.

MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL, DVOJKA 2.40

(Nedelja, 17.30)

E, ovaj duel smo čekali! Da li je uopšte potrebno najavljivati ga?

Mančester junajted i Liverpul odmeriće snage na „Teatru snova“, koji je pre samo nekoliko dana pokazao da se snovi ipak ostvaruju. Junajted je posle velikog preokreta pobedio Atalantu (3.2) u Ligi šampiona, a Kristijano Ronaldo je pokazao da je čovek odluke!

A, da li može da „presudi“ i Liverpulu? „Redsi“ su u neverovatnoj seriji pobeda, Mohamed Salah neprestano trese protivničke mreže, a pridružio mu se i Roberto Firmino. Dovoljno da Jirgen Klop bude zadovoljan i dovoljno da Liverpul u ovom meču ipak bude blagi favorit.

„Đavoli“ i Ole Gunar Solskjer moraju „debelo“ da se namuče da bi povratili ugled klubu, te je Liverpul u blagoj prednosti i kvota na njihovu pobedu je 2.40.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE