RAJKOVIĆ PRED PARTIZAN: Za mene je ovaj meč veliki izazov, najveći otkako sam se vratio u Srbiju

Fudbaleri TSC-a, u okviru 14. kola Superlige Srbije, u nedelju dočekuju lidera na tabeli Partizan.

Na početku sezone, sa njima su delili prvo mesto, a sada su na četvrtoj poziciji, iza večitih rivala i Čukaričkog.

Svoja očekivanja pred sutrašnji duel, izneo je novopridošli Slobodan Rajković, koji se vratio u srpski fudbal.

On je za Mocart sport otkrio, da žali za tim što nije postignut dogovor sa crno belima:

Mnogo puta su me dovodili u vezu sa Partizanom i priznajem da mi je žao što se nismo dogovorili u jednom trenutku. Imao sam, imam i dalje, mnogo prijatelja među igračima iz Humske. Ne krijem da imam, u neku ruku, pozitivnu tremu pred utakmicu u nedelju. Ali, ne razmišljam o tome šta je bilo, ne okrećem se iza sebe, već gledam samo svoj klub, da TSC odigra u nedelju najbolje što može, da prvo probamo da popravimo svoj niz loših rezultata, a onda i da zaustavimo crno-bele. – priča Rajković.

Potom se osvrnuo na predstojeći duel:

Gledao sam Partizan, naravno, pratim sve. Što se tiče domaće lige, dosta su dominantni, imaju mnogo individualaca koji mogu da reše utakmicu čak i kada im ne ide najbolje. Za mene je ovaj meč veliki izazov, najveći otkako sam se vratio u Srbiju. Što se nas tiče, imali smo nekoliko negativnih rezultata u prethodnim periodu, pravili smo greške koje ne smeju da nam se dešavaju, a pogotovo ne protiv Partizana, jer on takve propuste ne prašta. Mislim da TSC ima dobar tim, koji može da naudi crno-belima i ubeđen sam da možemo do pozitivnog rezultata. Da drugačije razmišljam, ne bih ni izlazio na teren.

Meč između TSC-a i Partizana, igra se sutra sa početkom od 13:30, na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

Foto: Fejsbuk printskrin/ FK TSC

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE