DAN ZA DOBITAK – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA I SASTAVI TIKET

Premijer liga, Serija A, Bundesliga… Toliko je toga na programu, da verujemo da ne znate šta ćete pre ispratiti, a i odigrati. Osim toga, možemo reći da je u Evropi danas “DAN D” s obzirom na to da nas očekuju četiri vrhunska derbija: Barselona – Real, Ajaks – PSV, Junajted – Liverpul i Inter – Juventus!

Kakav fudbalski dan? A zašto ga ne biste još više učinili lepšim jer BONUS DOBROSLICE koji donosi sportska kladionica Meridian otvara potpuno nove mogućnosti!

Pa, krenimo redom! Za početak se registrujte putem meridianbet.rs sajta ili mobilne aplikacije – čeka vas fantastičan BONUS ZA ONLINE KLADJENJE U IZNOSU OD 500 RSD, koji možete iskoristiti za sastavljanje, nadamo se, dobitnog tiketa.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Pored bonusa dobrodošlice, tu je i fantastična promocija “POJAČAJ BONUS”.

A, evo o čemu se radi: ukoliko budete imali više od deset nedobitnih tiketa u toku dana, čeka vas povraćaj uloga. Promocija važi za sve one koji su registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Ukoliko se niste registrovali, učinite to sada, jer dobijate i BONUS BEZ USLOVA OD 500 RSD!

U promociji “Pojačaj svoj dobitak” učestvuju svi nedobitni tiketi uplaćeni i rezultovani istog dana, a uplata na tiketu mora biti minimum 100 RSD.

Neophodno je da minimalna kvota po paru bude 1.5 i da minimalan broj parova na tiketu bude tri.

Bonus se dodeljuje u vidu povraćaja uloga, a sam iznos zavisi od broja odigranih nedobitnih tiketa tog dana.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Dakle, uz najbolju kladionicu u regionu ste uvek na dobitku i zato ne propustite priliku koja vam se nudi SAMO U MERIDIANU!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.   

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Bogdanović odličan u pobedi Atlante

Košarkaši Atlante pobedili su Portland rezultatom 120:106, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je odličnu utakmicu iza sebe.  Nekadašnji...

POVEZANE OBJAVE