LA LIGA: Kiša golova u Viljarealu, Bilbao se provukao u Barseloni

Espanjol – Atletik Bilbao 1:1 (1:0)

De Tomas 33′ – Vilijams 52 ‘

Fudbaleri Espanjola, dočekali su ekipu Aletik Bilbaa. Bilo je šansi na obe strane. Ekipe su bile skoro izkednačene po broju udaraca, ali su domaćini poveli u 33. minutu nakon penala koji je izveo Raul de Tomas. Prethodno je Mikel Vesga, igrao rukom u šesnaestercu. Tim rezultatom se otišlo na odmor.

Odmah na početku drugog poluvremena, Injaki Vilijams je u 52. minutu poravnao rezultat. U tom delu igre, gosti su bili bolji, ali nisu uspeli da potpuno preokrenu meč, pa je ostalo 1:1.

Bilbao je i dalje na sedmom mestu a Espanjol je deseti, sa tri boda manje.

Tim iz Barselone, u narednom kolu gostuje Hetafeu, dok Atletik gostuje prvoplasiranom Real Sosijedadu.

Viljareal – Kadiz 3:3 (1:2)

Tores 43′, Dia 80′, Danđuma 90+5′ – Lozano 14′, 45+1′, 52′

Šampion Lige Evrope Viljareal nalazi se u nezavidnoj situaciji. Sada je na 13. poziciji, a mogao bi da nazaduje, ako ne uđe u seriju boljih rezultata. Oni su u meču 11. kola La lige, dočekali Kadiz. Utakmica je obilovala golovima, a “Žuta podmornica” je uspela da iščupa bod u poslednjim minutima meča.

Međutim, nije dobro krenulo po domaće, jer gube od 14. minuta, pogotkom Entonija Lozana. Uspeli su da izjednače, preko Pau Toresa u 43. minutu. Tri minuta kasnije, Kadiz je vratio prednost, drugim golom Lozana na meču. U 52. minutu, on je postigao het trik, i povećao na 3:1 za goste.

U 80 minutu, Dia je smanjio na 3:2, a remi Viljarealu doneo Danđuma, u petom minutu nadoknade, upravo na asistenciju Dije.

Viljareal je sada 12 na tabeli, a Kadiz prvi iznad crte.

U narednoj rundi, Vijareal gostuje Valensiji, a Kadiz dočekuje Majorku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE