ZVEZDA PRED NEMCE: Realne su šanse da pobedimo

Vaterpolisti Crvene zvezde, pobedom u dvomeču sa Savonom, plasirali su se u Ligu šampiona, posle odsustva od dve godine.

Oni večeras, u prvom kolu od 20 časova, dočekuju nemački Špandau.

Vaterpolista ovog tima, Gavril Subotić, veruje u pobedu:

Realne su šanse da pobedimo Nemce i da Ligu šampina otvorimo na pravi način. Imali smo desetak utakmica do sada. U uzlaznoj smo formi i pred našim navijačima se nadam trijumfu. Špandau je iskusna ekipa, dugo igraju zajedno. Možemo da se nadmećemo, a ako navijači dođu u broju kao protiv Savone, onda će biti lakše. Vetar su u leđa, njihova atmosfera na tribinama je nesvakidašnja. – rekao je on za “Sportski žurnal”.

Pred ovaj meč, svoje utiske izložio je i trener crveno belih, Aleksandar Filipović:

Radujemo se Ligi šampiona, svaka utakmica je provera snage naše ekipe, a verujem da smo zreli da ostavimo dobar utisak igrom i ostvarimo dobre rezultate. Možemo da pobedimo, tu nema sumnje. Jesu iskusni, sa stažom u Ligi šampiona, ali verujem da na našem bazenu, ipak, mi diktiramo sve. Ako ponovimo neke segmente iz duela sa Savonom i Novim Beogradom, i to u dužem periodu, pobeda neće biti daleko. – rekao je on.

Potom je komentarisao rivala:

Imaju iskusne igrače, klasična su nemačka ekipa. Tu su Štam, Dedović, Ćuk, Restović, Holod… Individualno su opasna ekipa. Ipak, mislim da se više pitamo i nadam se da ćemo uspešno početi Ligu šampiona. Divan je osećaj igrati pred punim tribinama. Nadam se da ćće tako biti na startu Lige šampiona– zaključio je Filipović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUKAMA JE DOŠAO KRAJ: Zvezdi se vraća preko potreban igrač!

Fudbalere Crvene zvezde, nakon što su ostvarili dve važne pobede u uzastopnim Večitim derbijima protiv Partizana, očekuje duel sa...

POVEZANE OBJAVE