KK Mega ima novo ime!

Košarkaši klub Mega ima novog-starog sponzora, ali i novo ime, pa će u narednom periodu nositi naziv Mega Mozzart.

Mega je redovni učesnik regionalne ABA lige, 2016. godine osvojili su Kup Srbije, a prošle sezone bili su i finalisti domaćeg prvenstva.

Mega je već jednom imala saradnju sa kompanijom Mozzart, a tih godina Megin dres su nosili aktuleni MVP NBA lige Nikola Jokić i aktuelni MVP Evrolige Vasilije Micić, tako da je Megi ta saradnja ostala u lepom sećanju.

Generalni direktor Mozzarta Slobodan Prodanović rekao je da se nada produktivnoj saradnji sa ovim klubom i prisetio se perioda kada su prethodni put sarađivali.

-Moram da izrazim veliko zadovoljstvo što se danas nalazim ovde jer je saradnja sa Megom u sezoni 2013/2014. bilo jedno od prvih sportskih sponzorstava kompanije Mozzart. Svi znamo šta se izrodilo te sezone – da ne idemo dalje, iz te ekipe izašli su MVP NBA lige Nikola Jokić i MVP Evrolige Vasa Micić. Sada smo opet zajedno i verujem da će iz naše saradnje ponovo izaći nešto veličanstveno. Mega je oduvek bila rasadnik velikih talenata i tako će sigurno i ostati. Klubu želimo da uz podršku Mozzarta nastavi sa sjajnim igrama u regionalnoj i domaćoj ligi, a juniorskoj ekipi želimo da postane šampion Evrolige, istakao je Prodanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE