PRST U OKO ĐOKOVIĆU: Medvedev može da osvoji Završni masters

Bivši ruski teniser, a sada trener Denisa Šapovalova, Mihael Južni, govorio je o svom sunarodniku Danilu Medvedevu, i njegovim šansama na završnom turniru sezone.

On ga vidi kao glavnog kandidata za titulu:

Medvedev može da osvoji Završni masters. Za razliku od ostalih tenisera, Danil je odavno obezbedio plasman, spreman je 100 odsto za njega. Još nisu poznati svi učesnici. Mnogi će sada morati da daju sve od sebe kako bi se našli u Torinu. Zbog toga bi mogli da padnu u fizičkom pogledu. Kraj sezone je obično nepredvidiv. – rekao je on.

Zatim se nadovezao na njegovu formu, obzirom da je malo igrao od US Opena, koji je osvojio.

Danil ima dobar, profesionalan tim pored sebe. Odgovorno pristupa stvarimaPut u Moskvu da bude sa porodicomneće negativno uticati na njega. Od osvajanja US opena igrao je samo na Lejver kupu i Indijan Velsu, gde je ispao u osmini finala od Dimitrova, što je za njega retkost. – zaključuje Južni.

Završni masters sezone, igra se u Torinu, od 14. do 21. Novembra.

Učešće je obezbedilo šestoro tenisera: Novak Đoković, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov, i Mateo Beretini.

Za preostala dva mesta, konkurišu: Kasper Rud, Janik Siner, Hubert Hurkač, Kameron Nori, Feliks Ože Aljasim, i Aslan Karacev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE