LUDILO U LIGI ŠAMPIONA: “Zakuvalo” se u grupama, može li Šerif do novog čuda?

Na sredini smo takmičenja grupne faze Lige šampiona. Jučerašnje treće kolo donelo nam je pregršt uzbuđenja, a ništa manje ne treba očekivati ni danas.

Fino se “zakuvalo” u grupama, te polako ulazimo u fazu kada je svaka utakmica bitna, posebno ekipama koje biju bitku za proleće u Evropi.

Večeras nas očekuje osam mečeva! Uživanje je garantovano svim ljubiteljima fudbala, a za one koji uz dobar fudbal vole da “isprate tikete” imamo fantastično iznenađenje.

Odmah sada možete BESPLATNO preuzeti bonus za online kladjenje u vrednosti od 500 DINARA, što je i više nego dovoljno da sastavite tiket vredan miliona!

A, ako ste u dilemi – u nastavku vam predstavljamo utakmice koje će vas odmah naterati da PREUZMETE BONUS i iskoristite vrhunske kvote.

MILAN – PORTO: Milan ne blista ove sezone u Ligi Šampiona, ali za to imaju savršeno opravdan razlog – borba za Skudeto u Seriji A. “Rosoneri” su poslednji put bili prvaci u sezoni 2010/2011. Takođe, opšte poznato je da italijani nemaju prevelike ambicije u nekim drugim evropskim takmičenjima, a imajući sve ovo u vidu, uopšte ne bi tebalo da bude iznenađenje ukoliko Porto ponovo savlada Milan.

Pre dve nedelje Porugalci su slavili sa 1:0 na svom terenu, a pravo je čudo kako Milan nije primio više golova. Porto vodi veliku bitku sa Atletiko Madridom za drugu poziciju u grupi I plasman u narednu fazu. Nema sumnje da će iskoristiti sve resurse kako bi dva puta za redom savladao Milan, a ekipa je već pokazala da za tako nešto ima kapaciteta.

Ukoliko Atletiko Madrid ne ostvari pozitivan rezultat protiv Liverpula, a Porto slavi – portugalci su jednom nogom zakoračili u narendu fazu. Kvota na Porto je 3.60.

Predlog za igru: X2

PROMO KVOTE Real Madrid – Šahtjor Donjeck: kec 1.25, iks 6.40, dvojka 12

LIVERPUL – ATLETIKO MADRID: Grupa B je pre početka takmičenja važila za jednu od najtežih u ovoj sezoni Lige šampiona. Pored Liverpula i Atletika, u njoj se nalaze Porto i Milan.

Liverpul je na bezbednom prvom mestu sa maksimalnih devet bodova iz tri meča, a situacija u grupi B bi tek sada mogla da doživi kulminaciju. “Redsi” su remizirali sa Brajtonom ovog vikenda u Premijer ligi i to – u gotovo punom sastavu. Večeras ih očekuje duel sa Atletikom, a nakon toga još jedno teško gotovanje u Londonu, ekipi Vest Hema. Videćemo u kakvom će sastavu izaći ekipa Jirgena Klopa, a imajući u vidu raspored, ne bi trebalo da iznenadi ukoliko u startnih 11 ne budemo videli nekoga od nosioca igre.

Atletiko Madrid nije najsjanije započeo sezonu u La Ligi, a u poslednjih tri kola upisali su samo jednu pobedu. Ipak, s obzirom na to da je Atletiko Madrid jedini tim u istoriji koji je finale Lige Šampiona igrao tri puta i nijednom nije osvojio pehar, ne bi bilo iznenađenje da Čolo Simeone sve karte baci na Evropu.

Imajući u vidu poziciju Liverpula i Atletiko Madrida na tabeli, kao i raspored Liverpula, vrlo lako može da se desi da “jorgandžije” iznenade.

Liverpul bi eventualnom pobedom osigurao prolazak dalje, međutim Atletiko Madridu “gori pod nogama” za prolaz dalje. Kvota na Atletiko je 5.20.

U večerašnjem okršaju “redsi” jesu favoriti, ali biće veoma interesantno videti koliko može ekipa Dijega Simeona. Kod kuće u prošlom kolu nije uspela da dobije Klopovu četu, a ukoliko želi da nastavi dalje, na “Enfildu” će morati da juri bodove.

Predlog za igru: GG3+

PROMO KVOTE Dortmund – Ajaks: kec 2.50, iks 3.70, dvojka 2.70

ŠERIF – INTER: Potcenjen je bio Šerif u trećem kolu kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona. Tada se za nokaut fazu borio protiv Crvene zvezde, da bi trijumfom kod kuće i remijem u Beogradu šokirao sve, a posebno navijače crveno-belog tima. Od tada je hrabri moldavski klub napravio niz uspešnih i pomalo neočekivanih rezultata. Dve pobede na startu grupne faze Lige šampiona (2:0 protiv Šahtjora i 2:1 protiv Reala na strani) odmah su ga dovele do prvog mesta grupe D. Međutim, ubedljivi poraz od Intera (3:1) poljuljao je ekipu koja će, ukoliko želi da se plasira u narednu fazu takmičenja, večeras ponovo morati da napravi čudo.

Situacija u grupi gde su Šefir, Real, Inter i Šahtjor je “paklena”. Dok tim iz Donjecka apsolutno nema šansu, pomenute tri ekipe će u voditi veliku bitku za proleće u Evropi. Zato je utakmica Šerif – Inter od velikog značaja.

Naravno, favorit je Inter, ali kada je protivnik Šerif – sve je moguće. “Neroazuri” su loše startovali (poraz od Reala 1:0, remi sa Šahtjorom 0:0), ali videćemo da li će u Tiraspolju opravdati epitet favorita.

Ipak, ukoliko verujete u čuda onda možete podržati najveće iznenađenje u ovoj sezoni Lige šampiona –  dupla šansa “1X” na Šerif je 3.90.

Predlog za igru: GG

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANAC IH VODI KA TITULI: Poznata sudbina Alonsa u Leverkuzenu!

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena nikad su bliže prvoj ikad tituli u Bundesligi. U igri su i za trofej u Ligi...

POVEZANE OBJAVE