VREME JE ZA TENIS: Nole se vraća na teren, preuzmi POKLON BONUS i podrži Srbina na putu do nove titule

Prvi teniser sveta, Novak Đoković konačno se vratio  na teren, a sa početkom turnira u Parizu – i ti možeš da profitiraš!

Kako? Tako što ćes Novaka podržati na putu do osvajanja nove titule, odnosno iskoristiti BONUS DOBRODOSLICE, a onda i promo kvotu da Srbin osvaja “grad svetlosti”!

Sve što je potrebno – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE U IZNOSU OD 500 RSD i onda na tiket stavi trijumf Novaka!

Dakle, sportska kladionica Meridian te časti novim bonusom, kako bi na pravi način ispratio Novakov put do novog trofeja!

Prvi teniser sveta nije nastupao još od finala US Opena, kada je poražen od Danila Medvedeva, ali očigledno je spreman na nove izazove, što smo mogli da vidimo i u meču protiv Martona Fučoviča.

Priznaćemo svi da nam je nedostajalo da ga gledamo na terenu, ali slede nam dani puni teniskih majstorija i vrhunskih mečeva.

PREUZMI POKLON BONUS OD 500 RSD

Srbin je već ostvario pobedu u drugom kolu, nakon što je u prvom bio slobodan, i sada je vreme za nove izazove.

Na putu do finala, mogao bi da se sastane sa Stefanosom Cicipasom, koji je ujedno i jedan od najboljih igrača ove godine na turniru u Parizu.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI POKLON BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE