ĐOKOVIĆ ZADOVOLJAN: Verujem u sebe, svoju igru, i osećam se sve bolje

Novak Đoković, pobedio je Tejlora Frica, i plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu.

Srpski teniser, bio je zadovoljan nakon ovog trijumfa.

Osećao sam se dobro, ako uzmemo u obzir da mi je ovo bio tek drugi meč posle skoro dva meseca pauze. Postoje stvari zbog kojih mogu da budem zadovoljan. U polufinalu sam, moram da budem srećan. Ali svestan sam da moram da napredujem u pojedinim aspektima. Bio sam ranije u ovim situacijama, tako da i to pomaže da od dana do dana ispravljam određene stvari. Ništa nije garantovano, ali verujem u sebe, svoju igru i osećam se sve bolje. – rekao je on.

Rival u polufinalu mu je poljak Hubert Hurkač:

Nismo igrali više od dve godine. Igrali smo samo dva puta. Biće ovo prvi duel na tvrdoj podlozi u dvorani. On ima prodoran servis, dosta se dobro kreće, dobro se brani. Ne ustručava se, izlazi na volej. Očekujem da će da napada, da bude agresivan. Obezbedio je Završni masters, rasterećen će biti. Ja ću pokušati da budem čvrst. Danas sam dobro riternirao, servirao dobro, zadovoljan sam svojom igrom. Nadam se da ću nastaviti u tom tempu. – dodaje najbolji teniser sveta.

On će u Paritu, imati priliku da obori rekord Pita Samprasa, i sedmu godinu završi kao prvi na svetu. Za to mu je potreban i kiks Danila Medvedeva.

Đoković i Hurkač, igraju sutra drugi meč dana na centralnom terenu, ne pre 14 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE