MEDEVDEV PRED FINALE: Izazov je igrati protiv njega

Prvi i drugi reket sveta, Novak Đoković i Danil Medvedev, sastaju se danas, u finalu Mastersa u Parizu.

Rus je branilac titule,a Đoković je oborio rekord Pita Samprasa, po broju godina završenih na mestu broj jedan.

Takođe, ovo će našem teniseru, biti prilika za revanš, budući da ga je upravo Medvedev, u finalu US Opena, sprečio da osvoji kalendarski slem.

Pred današnji duel, on je rekao:

Međusobni skor na ovom nivou nije toliko bitam, osim ako nije reč o 8:0 ili 10:0. Ove godine obojica imamo po pobedu. Poraz u finalu Australijan opena mi je mnogo pomogao da se pripremim za US open. Želim da ponovim određene taktičke zamisli koje sam imao u Njujorku. Ali da se on ne prilagođava svemu, ne bi bio ovde gde je sada. Sigurno će pokušati da promeni nešto. Kada pobedite neke igrače, onda imate više samopouzdanja u narednom meču. Ali sa Novakom, kada njega pobedite, znate da će žarko želeti da vas savlada u sledećem duelu. – rekao je on.

Govorio je i o tome, koliko poštuje svog rivala:

Kada sam bio dete, gledao sam ga na televiziji. Sećam se prvog susreta u Dejvis kupu, bilo je magično. Tada nisam ni pretpostavljao šta ću uraditi u karijeri. Izazov je igrati protiv njega. Radujem se novom duelu.

Meč između Đokovića i Medvedeva, igra se danas, ne pre 15 časova, pošto se završi duel u finalu muškog dubla.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE