STEVANOVIĆ POSLE FERENCVAROŠA: Vratili smo se u utakmicu, to je mnogo važno za ovaj mladi tim

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, priredili su iznenađenje, remijem sa vicešampionom Evrope, mađarskim Ferencvarošom, u okviru drugog kola A grupe, vaterpolo Lige šampiona.

Nakon 32 minuta igre, bilo je 11:11, za šta je najviše zaslužan Miloš Ćuk, sa dva gola u samom finišu.

Trener Kragujevčana, Uroš Stevanović, bio je zadovoljan posle meča:

Ovo je velika stvar jer je u jednom trenutku Ferencvaroš imao četiri gola prednosti. Igrali smo dobro tri četvrtine i u poslednjoj deonici su oni pokazali svoje iskustvo i sav svoj kvalitet koji imaju, igraju poslednje tri, četiri godine. Vratili smo se u utakmicu, to je mnogo važno za ovaj mladi tim, ali nismo zadovoljni ovim rezultatom i našom partijom. Moramo da budemo bolji u narednim utakmicama. – rekao je on, dodavši:

Kao što sam rekao pre ove utakmice, vratili smo se u Ligu šampiona posle šest godina. Nalazimo se u grupi smrti sa najboljim timovima Evrope, fali nam samo Pro Reko u ovoj grupi. Celo ovo takmičenje je veliko iskustvo za naš klub, za naše mlade igrače, ali u svakoj utakmici idemo na pobedu. Sledeća utakmica je protiv Breše, igramo kod kuće, nadam se da ćemo biti i moramo da budemo bolji da bismo pobedili. – zaključio je Stevanović.

Nakon dva kola, Radički ima poraz od Novog Beograda, i sinoćni remi.

U narednoj rundi Radnički dočekuje Brešu.

Foto: Ilustracija/ SPD Radnički

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE