KRASIĆ VERUJE U ORLOVE: Da nastupimo agresivno, sa željom i elanom

Fudbaleri Srbije, sutra protiv Portugala igraju, odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Dva tima, imaju po 17 bodova, ali su sutrašnji domaćini u prednosti, zbog bolje gol razlike.

Pred ovaj duel, svoje utiske izneo je bivši reprezentativac, Miloš Krasić, u intervjuu za “Večernje Novosti”.

Smatram da smo cele kvalifikacije dobro odigrali. Dolaskom Piksija krenula je prava igra, napravljena je sjajna atmosfera i mislim da je upravo on zaslužan za sve dobre stvari i odličnu selekciju. Momci su pokazali kvalitet, želju za dresom sa nacionalnim grbom. Bore se za svaku loptu, pokazali su da imaju samopouzdanja, kvalitet. Jednom rečju, oduševili su me. Zaista sam prezadovoljan kako je sve funkcionisalo u kvalifikacijama a znam da je to video i naš narod. – rekao je on.

Potom je komentarisao ekipu Portugala:

Ronaldo i ekipa će na svom terenu krenuti ofanzivno, da što pre daju gol. Oni tako igraju, ali ja vreujem u našu odbranu. Ronaldo će imati dodatni motiv posle svega šta se dešavalo u Beogradu, znamo dobro koliko je opasan. Međutim, smatram da ne bi trebalo da se opsedamo bilo kojim igračem rivala, već da gledamo sebe, da nastupimo agresivno sa željom i elanom. Imamo i mi naše vrline, vrhunske igrače i kvalitet da napravimo podvig.

Dotakao se i pobede u prijateljskom meču protiv Katara:

Kvalitet je na našoj strani, videlo se, pogotovo u nastavku, pa je i pobeda rutinska. Međutim, smatram važnim da je na vreme odigran svaki pas, a tajming je najbitniji u fudbalu. Momci su iskoristili vreme provedeno na terenu a Piksi video sve što mu je potrebno za Portugaliju. Lično, posebno me raduje uspešan debi golmana Vanje Milinković-Savića, s kojim sam godinu dana igrao u Lehiji u Gdanjsku. On je fenomenalan golman, dobro znam njegove kvalitete.

Meč Portugala i Srbije, igra se sutra u Lisabonu, sa početkom od 20:45.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA pokreće istragu zbog nasilničkog ispada Jokićevog brata (VIDEO)

Košarkaši Denever Nagetsa savladali su Lejkerse tokom prethodne noći u utakmici prvog kola plejofa NBA lige nakon velikog preokreta,...

POVEZANE OBJAVE