NENADIĆ O POVRATKU: Želim da pomognem klubu, naravno, i klub meni da se vratim na nekadašnji nivo

Rukometaši Crvene zvezde, doživeli su poraz od Metaloplastike iz Šapca 28:34, u osmom kolu Arkus lige.

Sa tri pobede i pet poraza, crveno beli se nalaze na petom mestu, u okviru A grupe.

U tim se, 14 godina, vratio levi bek, Draško Nenadić.

On je, u razgovoru za Mozzart sport, govorio o povratku kao i ambicijama tima za ovu sezonu.

Objasnio je, kako je došlo do njegovog ponovnog dolaska među crveno bele:

Spontano se sve dogodilo. Imao sam tokom leta ponude koje me nisu zadovoljile. Bile su uglavnom iz slabijih klubova, liga. Nisam želeo to da prihvatim. Trenirao sam sa Zvezdom. Dogovorili smo se brzo. Želim da pomognem klubu, naravno, i klub meni da se vratim na nekadašnji nivo. Najvažnije mi je da su povrede prošlost. Više od decenije sam u inostranstvu, možda je i sudbina da se sada vratim. Drago mi je što sam sad tu kada sam još u godinama kada mogu dosta da pružim. Nisam hteo da se vratim kao stariji igrač na kraju karijere. – rekao je on.

Potom je dodao:

Imam otvoreni ugovor, takav je dogovor s klubom. U slučaju zadovoljavajuće ponude, mogu da odem. Sve je bilo korektno od strane ljudi iz Zvezde, trenera… Imam i dalje velike ambicije, mislim da mogu da igram još na visokom nivou u inostranstvu. Ambicije su mi da se vratim u Nemačku. Igrao sam dugo tamo, mislim da mi ta zemlja najviše odgovara.

Govorio je i o kvalitetu trenutnog sastava rukometaša Crvene zvezde:

Pratio sam i prethodnih godina naše prvenstvo, Zvezdu. Prijatno sam iznenađen. Dosta je izjednačena, svako svakog može da dobije. Pobedili smo Vojvodinu pre nekoliko nedelja. Bilo je to iznenađenje, s obzirom na dominaciju Novosađana prethodnih godina. Retko ko je verovao da možemo da pobedimo šampiona. To nam je bio najbolji meč u sezoni. U svaki meč idemo na pobedu, verujem da možemo da izborimo plasman u prva četiri kluba i da se plasiramo u plej-of. Vidim da ima i povratnika iz inostranstva, i stranci dolaze. Drago mi je da se kvalitet diže i da bi narednih godina liga mogla da bude još jača. – zaključio je rođeni brat, Petra Nenadića.

U narednom kolu, Zvezda igra protiv Dinama u Pančevu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE