Reprezentacija Srbije počinje pripreme za Dejvis kup

Muška teniska reprezentacija naše zemlje sutra će početi pripreme za završni turnir Dejvis kupa. Pripreme će trajati do 20. novembra u “TC Novak”.

Pripremama će, uz selektora Viktora Troickog, prisustvovati Dušan Lajović (34), Filip Krajinović (42), Laslo Đere (51), Miomir Kecmanović (68) i naša uzdanica u dublu Nikola Ćaćić (35. na ATP listi ukonkurenciji parova).

Naravno, kako je ranije najavljeno, za našu reprezentaciju će nastupiti i najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji će se iz opravdanih razliga – igra na završnom mastersu – saigračima priključiti direktno u Insbruku.

Finalni turnir Dejvis kupa biće održan od 25. novembra do 5. decembra, po prvi put u tri grada (Madrid, Insbruk i Torino), a naša reprezentacija će igrati u grupi F, zajedno sa selekcijama Austrija i Nemačke, u Insbruku. U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE