SAVIĆ ODUŠEVLJEN: Vraća se kult rerpezentacije

Hvalospevi na račun fudbalera Srbije ne prestaju da stižu.

Orlovi su u veoma interesantnom duelu, pobedili Portugal, i pred njihovim navijačima, obezbedili direktan plasman na Mundijal u Katar.

Tim povodom se oglasio nekadašnji reprezentativac i napadač Crvene zvezde, Dušan Savić, gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Prvo sam se strašno radovao kad smo izjednačili, a kada smo postigli pobedonosni gol nisam reagovao minut, dva jer sam se plašio da Ronaldo ne skoči na sudiju pa da traži VAR, kao što imaju običaj da nas oštete. Sve dok nisu sa centra krenuli, onda sam skočio i znao sam da je pobeda naša. – rekao je on.

Zatim je dodao:

Ovaj Ronaldo više nije pravi već dve, tri godine. Ova pobeda je važna ne samo zbog odlaska na Svetsko prvenstvo, već zato što je ovaj tim ulio poverenje u državni tim. Polako počinje da se vraća kult reprezentacije.

Neizostavno, Savić je govorio i o selektoru, Draganu Stojkoviću:

Bilo bi pogrešno da su ga doveli pre pet, šest godina. Sada ima trenersko iskustvo, harizmu, ime, sada može da stane pred svakog igrača i tim i da kaže danas igra taj i taj tim. Imate tri centarfora, ne zna se ko je bolji. A ne mogu sva trojica da počnu. Treba stati pred jednog ili dvojicu i reći ti si na klupi, možda i nećeš ući.Treba tu odluku prihvatiti. Da verujete selektoru da je u pravu. – zaključuje Savić.

Žreb za Mundijal biće održan 1. Aprila naredne godine.

Iz Evropske zone kvalifikacija, sem Srbije, direktan plasman obezbedile su selekcije: Španije, Švajcarske, Francuske, Belgije, Danske, Holandije, Hrvatske, Engleske, i Nemačke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE