VUJASINOVIĆ PRED JADRAN: Očekuje nas veoma zahtevna utakmica

Vaterpolisti Novog Beograda, u petak gostuju Jadranu iz Splita, u okviru trećeg kola Grupe A, Lige šampiona.

Tim sa bazena “11. April”, posle dva kola, ima pobedu i poraz, isto kao i Splićani.

Pred taj duel, svoja očekivanja, izneo je trener Vladimir Vujasinović:

Igramo protiv kluba koji je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama, pre svega da osvoji domaći šampionat. To je ekipa koja je delimično izmenjena u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su tri, četiri nova, veoma kvalitetna igrača, i dalje se uigravaju, doduše kao i mi. – rekao je on, na konferenciji za štampu, dodavši:

Idemo na teren koji je veoma težak za sve gostujeuće ekipe, verovatno jedan od najtežih u Evropi. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, ali se nadam da ćemo odigrati na visokom nivou, da ćemo unaprediti našu igru u odnsu na prošli meč i da ćemo se kući vratiti sa tri nova boda, što bi nam dosta značilo za nastavak sezone.

Vaterpolista Novog Beograda, Viktor Rašović, smatra da ih očekuje težak duel:

Predstoji nam vrlo težak meč, jer u Splitu igramo protiv vrhunske ekipe, koja u svojim redovima ima nekoliko vrhunskih igrača, osvajača medelja sa najvećih takmičenja. Očekujem egal utakmicu, odlučivaće nijanse. Odsustvovao sam dvadesetak dana, ali ono što je najvažnije je da sam ponovo u ekipi i da se odlično osećam u svakom smislu. Veoma sam srećan što sam deo ovakvog tima kao što je Novi Beograd, koji je sastavljen od velikih šampiona. Čast je biti u takvom društvu i ja ću sa moje strane dati maksimum da pomognem timu da zabeleži najbolje moguće rezultate. – rekao je on.

Meč Jadrana iz Splita i Novog Beograda, igra se 19. Novembra, od 19 časova.

Foto: VK Novi Beograd/Đorđe Kostić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE