NEMOĆNI KRAGUJEVČANI: Breša torpedovala Radnički

Radnički Kragujevac – Breša 8:14 (3:4, 1:5, 1:2, 3:3)

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, poraženi su od Breše, na domaćem terenu, u okviru trećeg kola Lige Šampiona. Nakon remija sa Ferencvarošom, ovo im je drugi poraz u takmičenju. Pobede ih je koštala, loše odigrana druga četvrtina.

Josip Vrlić, otvorio je golom meč za Radnički. Presćuti je brzo uzvratio za 1:1. Igra se gol za gol, bez da se neka ekipa, rezultatski odlepi. Ipak, to su prvi učinili Italijani, kada su poveli sa 4:2. Stanojević Nemanja, iskoristio je igrača više, i smanjio na gol zaostatka. Tim rezultatom, otišlo se na pauzu između dva perioda.

U drugoj četvrtini, Breša je povela sa 5:3, golom Eduarda Di Some. Kasnije su uvećali prednost na maksimalnih 8:4, nakon gola Dolče Vićenca. Nemoćan je bio Radnički u ovoj četvrtini. Gosti su sa pet golova prednosti, otišli na poluvreme.

Miloš Ćuk, smanjio je na 9:5, po početku trećeg perioda. Međutim, Rencuto vraća ubedljivu prednost. Kasnije je Breša stigla do maksimalnih +6. Tim rezultatom, završila se treća četvrtina.

Miloš Ćuk, zaradio je isključenje na startu četvrtog perioda. Breša je nastavila da održava vođstvo. Boris Vapenski ga je uvećao na 13:6. Italijani imaju prednost od jednog gola u ovoj četvrtini, i veoma ubedljiv rezultat.

Najefikasniji kod domaćina, bili su Josip Vrlić i Nemanja Stanojević sa 2 gola.

Kod Breše, istakao se Rencuto sa 4 gola a tri su dodali Presćuti i Dolče.

Breša u narednom kolu, gostuje Dinamu iz Tbilisija, dok Radnički gostuje Jadranu u Splitu.

Foto: Radnički Kragujevac

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE