NISU IZDRŽALI: Šampionu Evrope dovoljna četvrtina protiv Zvezde

Pro Reko – Crvena zvezda 13:7 (4:3, 5:2, 2:1, 2:1 )

Vaterpolisti Crvene zvezde, doživeli su drugi poraz u Vaterpolo ligi šampiona. Od njih je u trećem kolu, bio bolji aktuelni šampion Starog kontinenta, italijanski Pro Reko. Srpski tim je boljeg rezultata, koštala loše odigrana druga četvrtina.

Zvezda se na početku prve četvrtine, dobro drži protiv aktuelnog prvaka Evrope. Egal je i igra se gol za gol. Nastavili su crveno beli, da im pružaju odličan otpor. Ipak, domaćini su sa golom prednosti, otišli na pauzu između prvog i drugog perioda.

Povećali su je na startu druge deonice, povevši sa 5:3 golom Filjolija. Pješivac je odmah uzvratio i smanjio na 5:4. Sa dva brza gola, Pro Reko se odlepio na 7:4. Potom je nastavio da održava to vođstvo. Kasnije su ga uvećali, na maksimalnih +4.

Zvezda je golom Miloša Vukićevića, otvorila treći period, i smanjila na 9:6. To je kratko trajalo, i sa dva gola, prvak Evrope, povećava na plus pet. Time rezultatom, otišlo se na odmor, pred poslednju četvrtinu.

Na početku četvrtog perioda, pro reko je stekao nedostižnih 13:6. Ovaj deo igre završen je sa 2:1, i crveno beli su, bar malo, ublažili poraz.

Pro Reko je predvodio Frančesko Di Fulvio sa 4 gola, Kanelja i Janger, postigli su po dva.

Gavril Subotić je sa četiri gola briljirao u kapici Crvene zvezde.

U narednom kolu, Zvezda gostuje Hanoveru, a Pro Reko, dočekuje još jedan nemački klub, Špandau.

Foto: Ilustracija/ VK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE