STANKOVIĆ PRED MLADOST: Njihova najveća odlika je presing

Fudbaleri Crvene zvezde, sutra igraju u Lučanima, protiv domaće mladosti, u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Crveno beli su se plasirali u osminu finala Kupa, gde će dočekati Radnički iz Niša. Prethodno su u derbiju slavili protiv Vojvodine.

Trener Dejan Stanković, izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji duel.

Završili smo utakmicu u Kupu Srbije, znao sam da neće biti lako. Nisam mogao realno da očekujem neku tečnu igru i efikasnost. Znam koliko smo radili u reprezentativnoj pauzi, spremamo se za rtitzam nedelja-sreda. Svaki trening je bi u cilju pripreme za taj ritam. Ne možemo da računamo na Veljka Nikolića, Loija Dionija, Pipa Falka i Seku Sanoga. Ostali fudbaler su na raspologanju. – rekao je on.

Potom je govorio o protivniku:

Nema izgovora zbog teškog terena, to je teško gostovanje generalno. Dobili smo ih na Marakan uz dosta poteskoca. Gaje isti stil igre već godinama – njihova najveća odlika je presing. Jedan rani gol bi nam mnogo olakšao posao. Iznenadio me njihov loš start sezone, ali izdigli su se iz problema. Biće dosta teško u Lučanima. – zaključio je on.

Meč se igra sutra, sa početkom od 13:30.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE