STANOJEVIĆ O NATHU: Doktor je svakodnevno u kontaktu sa njim

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji duel sa Vojvodinom u Superligi, ali govorio je i o stanju Bibrasa Natha.

Igra se derbi kola, protiv izuzetne ekipe koja je pokazala da je u usponu forme. Izuzetno disciplinovana ekipa. Verujem da ćemo odigrati na pravi način, kao što smo bili pravi u najvećem delu sezone. Nadam se da će doći navijači da nas podrže. Potrebna nam je podrška u svakom smislu te reči. Vojvodina je intenzivna ekipa, imaju izuzetetnu tranziciju, opasni su na bočne lopte, dobar proboj po boku, trener im je uneo disciplinu, poznat način rada. Trče dosta, bore se. Svesni smo svega toga, tako se i spremamo, rakao je Stanojević.

Neizbežna tema bilo je zdravstveno stanje Izraelca Bibrasa Natha.

Znate dobro koliko nam znači Natho, kako karakterom nosi ekipu. Izuzetan igrač za nas, na ispitivanjima je u Izraelu. Čuli smo se, doktor je u svakodnevnom kontaktu sa njim. Ništa, videćemo, moraće neko drugi da preuzmu odgovornost. Generalno igramo timski, Partizan smo, naglasio je Stanojević.

On se osvrnuo i na ostale probleme koji se tiču izostanaka igrača.

Terzić sigurno neće igrati 10-15 dana, Jović je u konkurenciji za tim. Ko dobro trenira i radi uvek će biti nagrađen. Zdjelar se priključio ekipi pre dva dana, u konkurenciji je, kao i Šćekić, kao i Marković. Svi su u konkurenciji za sastav, objasnio je trener crno-belih.

Trener Partizana zaključio je da je Partizan uvek favorit na svom terenu.

Naravno da smo protiv svakog favoriti na našem stadionu, ali poštujemo protivnika. Imperativ nam je pobeda. Važno nam je da budemo u kontinuitetu dobri i konkurenti za titulu. Pobeda je imperativ, jasan je bio Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE