DOLIO ULJE NA VATRU: Crnogorac poredio Hrvatsku i Srbiju, ovo je rekao

Nekadašnji napadač i reprezentativac Crne Gore, Mirko Vučinić, pohvalno je govorio o plasmanu Srbije na Mundijal u Kataru.

Međutim, poredeći je sa Hrvatskom, Crnogorac smatra da još nisu dostigli njihov nivo:

Svaka čast Piksiju Stojkoviću na svemu što je napravio kao selektor Srbije. Treba ti da dođeš u Portugaliju, gubiš 1:0 već u drugom minutu, a onda dobiješ utakmicu. I još nadigraš Portugalce! To je znak da Srbija ima odličnu reprezentaciju, koja može da igra protiv svakog u svetu. Naravno, može i protiv Hrvatske, bio bi to sjajan dvoboj, voleo bih da ga gledam. Dva slična stila igre, igrači koji se dobro poznaju. No, Srbi moraju biti svesni da su još uvek daleko iza Hrvatske. Srbija se sad digla i pokazala da može, ali tek ćemo videti je li u stanju da radi ono što Hrvati rade već 25 godina, je li u stanju da ostane duže vremena blizu vrha. Zato je Hrvatska još uvek liga za sebe u našoj regiji. – izjavio je on, za “Jutarnji list”.

Za reprezentaciju Crne Gore, odigrao je 46 utakmica, i postigao 17 golova. Pod vođstvom Ilije Petkovića, odigrao je tri meča za nacionalni tim SCG, bez gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE