Stanković pred Ludogorec: Ko god da izađe protiv nas, idemo maksimalno

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković obratio se medijima pred utakmicu protiv Ludogoreca u Beogradu. Stanković je rekao da će ovo biti jedna od najvažnijih utakmica za njegov tim u polusezoni.

Stanković je pričao o situaciji u ekipi crveno-belih pred ovu utakmicu.

Nema Degeneka i Gobeljića zbog crvenog kartona iz prošle utakmice. Sanogo se vratio, videćemo da li može da odigra čitav meč, tu je i Falko, a Dioni je nažalost van stroja. Ali Evropa je Evropa, svako ko igra želi da pobedi, rekao je Stanković i nastavio:

Vidim da se priča da će Ludogorec doći bez nekoliko igrača, ali ako vratimo film i mi smo u Razgradu bili bez nekolicine bitnih, pa smo ostvarili jednu od lepših pobeda u poslednje vreme. I njihov trener najavljuje da dolaze po pobedu – normalno, niko neće reći da planira da izgubi. Znamo šta pobeda može da nam donese. Ko god da izađe protiv nas, kakva god formacija ili tim, idemo maksimalno. Naravno, poštujemo ih, odlični su u poslednjih 10 godina, kako u Bugarskoj, tako i u Evropi. Na ovo gledam kao na jednu od najbitnijih utakmica u polusezoni, kazao je trener crveno-belih.

On je otkrio da ima plan za predstojeću utakmicu.

Znam 95 odsto tima i kako ćemo da se suprtostavimo sutrašnjem rivalu . Samokritični smo, ne bežim od odgovornosti od onog što nije valjalo u prethodnom periodu. Takvi su i momci, što mi je posebno drago. Gajimo ofanzivan stil igre i ako ne kaznimo rivala iz neke od prvih šansi, onda je logično da dođe do pada koncentracije i neke kontre. Tu je onda golman. Svi smo u službi ovog tima, izjavio je Stanković.

Stanković je izneo poseban niz pohvala za jednog fudbalera, a reč je o Njegošu Petroviću.

On je fenomenalan u poslednje vreme. To je onaj Njegoš iz perioda kada sam došao u Crvenu zvezdu. Igra sa mnogo samopouzdanja, ubrazava ritam. Igra jako. Mnogo je mirniji na lopti nego ranije. Znate, Zvezda je mnogo teška. Tu smo mi onda da mu pomognemo. Ovako kako igra može da igra bilo gde u Evropi, rekao je Stanković.

Meč između Zvezde i Ludogoreca na programu je od 18:45 na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE