Radonjić pred Uniks: Moramo da budemo mnogo dobri da bi bili konkurentni

Košarkaši Crvene zvezde u 11. kolu Evrolige na svom parketu dočekuju ekipu Uniksa iz Kazanja.

Biće to prilika izabranicima Dejana Radonjića da se vrate na pobednički kolosek posle dva poraza u Španiji od Baskonije i Real Madrida.

Crveno-beli će za razliku od mečeva u Vitoriji i Madridu biti kompletni, s obzirom da će se vratiti u ekipu Nwjt Volters, Nikola Kalinić i Luka Mitrović.

Uniks je u poslednjim nedeljama u sjajnoj formi. Igraju odlično, napravili su nekoliko velikih pobeda. Radi se o timu koji ima veliki kvalitet, ekipa koja je dobra u oba smera, spremna da igra na jako visokom nivou, atletski jako dobra, napadački potentna. Imaju igrače koji mogu dosta toga da naprave, što su uostalom i pokazali u poslednje vreme gde su savladali neke od ponajboljih ekipa u Evroligi. Pobedili su Olimpiju koja je pokazala mnogo i to čak sa preko 20 razlike. Pre toga CSKA, Albu… Vezali su nekoliko pobeda posle uvodnog dela kada to nije sve izgledalo kao sada. U ovom trenutku ozbiljan izazov za nas, moraćemo da odigramo jako, jako dobro da bismo bili konkurentni, da im pariramo i pokušamo da njihov kvalitet iskontrolišemo. Želimo da igramo dobro ovaj meč, a za to je potrebno da i mi budemo jako dobri da bismo došli u situaciju da ih savladamo, rekao je Radonjić i dodao da su sada svi igrači u treningu, a da će se o Eronu Vajtu detaljnije sve znati sledeće nedelje.

Posle 10 odigranih mečeva Crvena zvezda ima skor 4-6, dok Uniks 5-5. Meč počinje u petak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE