Troicki pred Austriju: Novak je motivisan i više nego obično

Selektor srpske Dejvis kup selekcije Viktor Troicki pred duel sa Austrijom otkrio je da su naši momci spremni za početak takmičenja.

Srbiju sutra očekuje duel protiv Austrije u Insbruku od 16 sati.

Nakon pet dana boravka u Insbruku i završenih priprema, konačno smo spremni da igramo protiv Austrije. Momci su zaista motivisani, sjajno su trenirali, željni su igre. Odlučićemo ko će da igra. Najvažnije je da smo u dobroj formi, da mogu da pruže maksimum, izjavio je Troicki.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković se nešto kasnije priključio srpskom timu ali kako kaže Troicki on je silno motivisan za mečeve koji ga očekuju.

Novak nam se pridružio poslednji, ali trenirao je u sjajnim uslovima, sjajno je igrao. Motivisan je kao i uvek kada igra za reprezentaciju, možda čak i više nego obično. Očekujemo od njegda nam pomogne i donese Srbiji željene bodove, kazao je selektor srpskog tima.

Srpski teniseri se u nedelju sastaju sa Nemačkom. Obe pobede donose plasman u četvrtfinale i novi meč sa pobednikom grupe C.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE