RADONJIĆ O POVREDI KALINIĆA: Večeras ili sutra će se preciznije znati

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je na pres-konferenciji timu Uniksa na zasluženoj pobedi protiv njegovog tima (98-78) u 12. kolu Evrolige, ali se dotakao i povrede koja je zadesila Nikolu Kalinića.

On je istakao da je očekivao težak zadatak.

Oni su u sjajnoj formi već neko vreme i pobede koje su napravili su pokazale da nas čeka težak zadatak. Imaju izuzetan kvalitet, člinjenica da su savladali Milano sa gotovo 30 razlike je pokazala da imaju puno razloga da budu optimisti i naprave sjajan rezultata u Evroligi i VTB ligi ove sezone. Odigrali su sjajan meč od početka. Potentna ekpia koja je to znalački koristila. Nismo uspeli da iskontrolipšemo taj kvalitet i budemo konkurentni. Ostaje da napravi dodatna analizu. Treba najpre da gledam naše greške, rekao je Radonjić.

Govorio je i koji aspekt igre je bio presudan.

Atletski sjajna ekipa, koja poseduje jedan veliki kvalitet, ali i te fizičke mogućnosti daju joj mogučnost da odigra dobro defanzvino. Mi smo napadački odigrali bolje nego ranije. Nije delovalo kao da smo postigli skoro 80 poena, a davali smo i po 60 u Evroligi. Oni su napadačkiu bili sjajni i to im je i donelu dobru utakmicu i rezultat u Pioniru, ocenio je Radonjić.

Ono što navijače možda u ovom trenutku brine i više od ubedljivog poraza je povreda Nikole Kalinića.

Skočni zglob je u pitanju, ali je rano reći konkretnije. Znaće se preciznije tokom večeri ili sutra preciznije, koji je stepen povrede koja se desila, otkrio je trener Zvezde.

Dotakao se i povratka na teren Erona Vajta.

Sledeće nedelje će početi da trenira sa ekipom, videćemo u kojoj meri i na osnovu toga ćemo doneti odluku kada će se vratiti na parket, izjavio je crnogorski strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mlada turska zvezda donela realu trijumf u Baskiji (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida došli su do pobede u San Sebastijanu pošto su savladali Real Sosijedad 0:1. Jedini gol na meču...

POVEZANE OBJAVE