SRBIJA MAKSIMALNA NA STARTU DEJVIS KUPA: Pobedio i dubl!

Srpski dubl Filip Krajinović/Nikola Ćaćić savladao je Olivera Maraha i Filipa Osvalda sa 2-1 u setovima – 7-6 (7-4), 4-6, 6-3 – tako donevši Srbiji maksimalnu pobedu u prvom kolu završnog turnira Dejvis kupa protiv Austrije.

U prvom setu oba para su sigurno držala svoje servise, sve do 11. gema, kada je srpski dubl propustio tri brejk-šanse za vođstvo od 6-5. Ipak, u taj-brejku naši momci su ipak ovaj deo igre rešili u svoju korist.

U drugom setu srpski par je u petom gemu izgubio servis, koji nije uspeo da vrati već u narednom gemu, i pored brejk-lopte koju je imao. Austrijanci su održali stečenu prednost i izjednačili u setovima.

U odlučujućem setu Ćaćić i Krajinović su stekli prednost brejka već u drugom gemu i održavali je do kraja, dobivši ubedljivo ovaj set i kompletirali maksimalnu pobedu Srbije. Čak su naši momci imali priliku za brejk i u 6. gemu, dok njihovi protivnici nisu uspeli da priprete nijednom.

U narednom meču Srbija igra protiv Nemačke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGAO NA MARAKANU: Mitrović gleda Partizan

U 173. večitom derbiju Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan. Domaćini imaju sedam bodova viška pred ovaj prvenstveni duel. Crno-beli će to...

POVEZANE OBJAVE