PORAZ KRAJINOVIĆA NAKON SERIJE BREJKOVA: Nemačka vodi, Novak mora da pobedi

Filip Krajinović poražen je od Dominika Kepfera sa 2-0, po setovima 7-6 (7-4), 6-4, u drugom kolu završnog turnira Dejvis kupa. Na taj način Nemci su poveli sa 1-0 protiv Srbije.

U drugom meču ovog duela igraće Novak Đoković protiv Jana-Lenarda Štrufa.

U prvom setu Nemac je oduzeo servis Krajinoviću već u trećem gemu, iskoristivši 5. brejk-priliku za prednost od 2-1 u gemovima.

Filip se ipak nije demoralisao i u 6. gemu iskoristio prvu od dve brejk-lopte, tako izjednačivši na 3-3. Zatim su obojica sigurno čuvali svoj servis, sve do 11. gema, kada je Filip morao da spašava jednu brejk-šansu, ali je ipak dobi svoj gem, pa se nakon servis gema Nemca ušlo u tajbrejk, u kome je Kepfer bio bolji i dobio ga sa 7-4 za prednost od 1-0 u setovima.

U drugom setu Krajinović je spasao jednu brejk loptu u drgom, ali to nije uspeo i u 4. gemu, pa je protivnik poveo sa 3-1. Odmah u narednom gemu, Filip je propustio prednost od 0-40, pa tako ipak nije uspeo da vrati izgubljeno.

Ipak, to je nadoknadio u 7. gemu, iskoristivši 3. bejk-šansu, ali to je označilo početak revije brejkova. Nemac je već u narednom gemu ponovo uzvratio istom merom, ne dozvolivši srpskom teniseru ni gem-loptu, ali kada se činilo da će završiti meč svojim srvisom, naš igrač je dosta lako uzeo kontra-brejk, za 5-4.

Nažalost, serija brejkova se nastavila, što je značilo i poraz Krajinovića, tako da Srbija sada gubi od Nemačke sa 1-0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE