KUP SRBIJE: Rad šokirao Napredak, TSC strepeo, novi skalp Loznice

Mečevima od 13. časova, nastavilo se takmičenje u osmini finala Kupa Srbije. Viđena su dva iznenađenja, gde su poraženi Superligaši, a jedini je ulofu favorita, opravdao TSC. Od 16:15, Partizan gostuje ekipi Dubočice.

Rad – Napredak1:0 (1:0)

Fudbaleri Rada, iznenadili su na svom stadionu, ekipu Napretka iz Kruševca. Jedini gol na meču, viđen je u 19. minutu. Taj trijumf, doneo je Građevinarima, plasman u četvrtfinale finala kupa Srbije.

Radnik Surdulica – Loznica 1:2 (0:0)

Fudbaleri Loznice, priredili su još jedno iznenađenje, pobedom nad Radnikom u Surdulici. Meč je bio neefikasan, ali se sve rešilo, u poslednjim trenucima.

Na deset minuta pre kraja, gosti su je iznenađujuće poveli. Postigli su kasnije novi gol, osiguravši trijumf. Domaćini su uspeli da smanje u nadoknadi vremena, ali to nije bilo dovoljno, makar za penale. Tim iz zapadne Srbije, ostvario je veliki uspeh, plasmanom u četvrtinale nacionalnog kupa

TSC – Kolubara 2:1 (1:0)

Nakon poraza u prvenstvu, ekipa TSC-a, predvođena novim trenerom Žarkom Lazetićem, nije dozvolila novo iznenađenje protiv Kolubare.

Domaćini ovog meča, poveli su u 23. minutu, pogotkom Stefana Vukića. Tim iz Bačke Topole, duplirao je prednost u 66. minutu. Osam minuta kasnije, Lazarevčani su smanjili, i uneli dramu. Do kraja meča, nije bilo uzbuđenja, pa je domaći tim prošao među najboljih osam ekipa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE