Minimalac Partizana za četvrtfinale

Dubočica – Partizan 0:1 (0:1)

Milovanović 40′

Dubočica: Mladenović M., Jovanović, Stojković, Gorčić, Paunović, Čmajčanin (od 90′ Mladenović M), Mladenović D., Stanković (od 66′ Mitrović M.), Mladenović N. (od 68′ Stamenković), Mitrović (od 90 ‘ Aleksić), Savić

Partizan: Stevanović, Miljković (od 46′ Urošević), Miletić, Ostojić, Živković, Jojić, Šćekić, Lutovac (od 82 ‘ Menig ), Pavlović (od 65′ Smiljanić), Pantić (od 66′ Jović), Milovanović (od 65’ Gomeš)

Fudbaleri Partizana, slavili su protiv Dubočice, u osmini finala Kupa Srbije. Crno beli su bili bolji tim, kontrolišući ceo meč. Mogli su ubedljivije da slave, ali se istakao golman domaćina Miodrag Mladenović.

Partizan od starta meča diktira tempo. Ređali su se napadi. Dobru šansu je u 17. minutu propustio Lutovac, ali je dobro intervenisao golman Mladenović. Postigao je on i gol u 20. minutu, ali je poništen, zbog nedozvoljene pozicije. Crno beli su krunisali inicijativu u 40. minutu, golom mladog Marka Milovanovića (18). Tim rezultatom se otišlo na odmor.

I u drugom poluvremenu, Partizan je nastavio sa napadima. U 53. minutu, imao je dobru priliku da poveća rezultat, ali je posle gužve, otklonjena opasnost. Partizan nastavlja da pritiska, ali bez konkretnih šansi. Praktično se igra ispred gola Dubočice. Mogao je Rikardo da u 87. minutu reši meč, ali je Mladenović bio na visini zadatka.

Utakmica je produžena za tri minuta. Za to vreme, nije bilo većih šansi, i crno beli su se plasirali u narednu rundu Kupa Srbije.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA 2: Vojvodina ostala u igri za sam vrh

Košarkaši Vojvodine savladali su u ABA 2 balonu u Širokom Brijegu ekipu Šibenke 81:68. Bio je to meč ekipe koja...
Barnet - Eastleigh
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.86
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
Braintree Town - Weymouth
tip 1X2
1 @ 1.61
Ovaj tip je predložio Stefan na MaxBet
Hampton & Richmond - Welling United
tip 1X2
1 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Stefan na Mozzartbet
Fagiano Okayama - Mito Hollyhock
tip 1X2
1 @ 1.80
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Tokushima Vortis - Renofa Yamaguchi
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 2.50 @ 2.14
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet

POVEZANE OBJAVE