SPREMI SE ZA VANREDNO KOLO: Preuzmi bonus i isprati TOP lige!

Opšte je poznato da ljubitelji sporta i kvalitetnog fudbala posebno obožavaju vikend, ali priznaćete da “nema ništa slađe” nego kada preko radne nedelje otvorite kladioničarsku listu i shvatite da se igra vanredno kolo u top ligama – osećaj neprocenjiv!

Ova sreda je baš takva! Premijer liga, Serija A, La Liga, Liga 1… “Brdo” vrhunskih mečeva širom Evrope! A, tamo gde ima fudbalske magije, ima i velikih iznenađenja za sportske sladokusce – odmah posetite sajt kladionice Meridian, registrujte se i na poklon dobijate bonus za online kladjenje u vrednosti od 500 dinara!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Ali, ni to nije sve jer imamo još jedno iznenađenje.

Svi novoregistrovani igrači koji na svoj online nalog uplate prvi depozit dobijaju dodatnih 100% bonusa za sastavljanje dobitnih tiketa.

Bonusi su danas zagarantovani svima, iskoristite ih uz ubedljivo najveće kvote na planeti koje vas čekuju na sledećim utakmicama:

Sasuolo – Napoli (sreda 20.45): Od 25. februara, pa sve do danas Napoli je odigrao ukupno 43 utakmice i upisao 31 pobedu, sedam remija i pet poraza. Od starta sezone igra impresivno – 11 pobeda, dva remija i jedan poraz, što je najbolji prosek u Seriji A u dosadašnjem delu prvenstva. Napolitanci su tako sa tri boda prednosti (35) u odnosu na Milan (32) trenutno prvi na tabeli, a ako žele da dodatno učvrste poziciju utakmice kao što je večerašnja – ne smeju da se gube. Kvota na pobedu Napolija je 1.95.

Real Madrid – Atletik Bilbao (sreda 21.00): Nakon remija sa Viljarealom, zatim poraza u Ligi šampiona od Šerifa iz Tiraspolja, a odmah potom i od Espanjola u La Ligi, Real je i te kako zabrinuo navijače. Krenule su tada da kruže razne priče, uvukla se sumnja, titula se otpisala… Međutim, ubrzo je stigao demant – “Kraljevski klub” je vezao devet utakmica bez poraza u svim takmičenjima, uz napomenu da je debelo naplatio Šerifu za bruku na Santjago Bernabeu. Real je ponovo u igri, prvi je na tabeli (33) sa četiri boda prednosti u odnosu na gradskog rivala Atletika (29), a večeras se očekuje još jedna dominantna partija protiv posrnulog Bilbaa. Kvota na pobedu Reala je 1.50.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

PSŽ – Nica (sreda 21.00): Teško da će bilo ko ove sezone moći da zaustavi furiozne “Prinčeve”. Deluje kao da još uvek nisu pokazali maksimum, ali zamislite kako bi to izgledalo kada već sada imaju 12 bodova prednosti u odnosu na rivale i ubedljivo su prvi u francuskom prvenstvu. Ovde se favorit ne dovodi u pitanje, verujemo da će PSŽ bez problema i večeras upisati nova tri boda. Kvota na pobedu PSŽ-a je 1.40.

Everton – Liverpul (sreda 21.15): I za kraj, spektakl večeri –  “Mersisajd derbi”. Za razliku od Liverpula, koji je prava mašinerija, Everton je poslednju pobedu upisao još u septembru, a od tada je nanizao pet poraza i dva remija. S druge strane, Klopovi momci “gaze” svakoga ko im se suprotstavi i jedino što im se može zameriti jeste nedavni poraz od Vest Hema. Ipak, vratili su se “redsi” na pobednički kolosek i nema sumnje da su favorit u ovom meču. Kvota na pobedu Liverpula je 1.45.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

*Napomena; kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE