Zvezda preko Ivanića savladala Voždovac i približila se Partizanu! (VIDEO)

Crvena zvezda je savladala Voždovac u odloženom meču o okviru 10. kola Superlige Srbije rezultatom 1:0.

Od samog starta Zvezda je nametnula svoj ritam igre i napadala. Već u 11. minutu crveno-beli poveli su golom Mirka Ivanića.

Imao je Ivanić još jednu sjajnu priliku i to u 20. minutu kada je šutirao sa 20 metara, ali golman Voždovca je nekako uspeo da spreči loptu da uđe u gol.

Zvezda je nastavila da napada i imala sjajne šanse ali bez preterane opasnosti po gol Voždovca,  pa je tako na poluvremenu bio rezultat 1:0 za domaće.

Na početku drugog poluvremena Stanković je napravio izmenu pa je umesto Bena ušao Falko. Crveno-beli su napadalI.U 57. minutu , a zatim i u 61. u odličnim situacijama je bio Katai, posle dodavanja Ivanića ali na kraju bez preterane opasnosti po gol gostiju.

U 80. minutu fenomenalna prilika za Filipa Falka, posle odbijene lopte natrčao je Falko, ali gađa neprecizno preko gola.

Napadali su domaći i dalje ali bezuspešno. Na kraju je Zvezda savladala Voždovac minmalnim rezultatom i približila se Partizanu sa tri boda manje na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barcokas iznerviran: Predsednik Panatinaikosa me mesecima napada

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je isprozivao Jorgosa Barcokasa da je provocirao navijače, a Olimpijakos je stao u odbranu trenera i pozvao Vladu...

POVEZANE OBJAVE