IPAK BEZ FINALA DEJVIS KUPA: Poraz naših tenisera od Hrvatske

Teniska Dejvis kup reprezentacija Srbije neće igrati u finalu Dejvis kupa, nakon što je naš par Đoković/Krajinović poražen u odlučujućem meču od najboljeg dubla sveta Pavić/Mektić sa ubedljivih 7-5, 6-1.

Imali su Hrvati mnogo brejk-prilika, dok su naši do prve stigli u poslednjem gemu meča, kada već nije bilo spasa.

Već u drugom gemu prvog seta naši su morali da spašavaju nekoliko brejjk-lopti. Nakon toga su oba para održavala servise do rezultata 4-4, kad su se naši ponovo izvukli, spasavši novu brejk-prilik.

Ipak, odlučujući je bio 12. gem, kada Đoković i Krajinović niu uspeli da se domognu tajbrejka i izgubili prvi set sa 7-5.

Oba para su održavala svoje servise do 4. gema, kada je hrvatski par iskoristio prvu od dve brejk lopte. Nakon što su materijalizovali prednost, usledio je još jedan brejk za 5-1, kada više nije bilo spasa. U drugom delu meča naši nisu uspevali da spasavaju brejk-lopte, kojih je bilo mnogo za hrvatski par.

Nisu naši hteli da se predaju, imali su brejk-šansu i u 7. gemu, ali ipak nisu uspeli da je iskoriste i ubedljivo su poraženi.

U finalu će reprezentacija Hrvatske igrati protiv pobednika meča između Nemačka-Rusija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBASTIČNE NAGRADE SU SPREMNE: Zabavi se i preuzmi deo kolača vrednog 20.000 EVRA!

Poseti Meridian i postani deo EXPANSE EKSPLOZIJE! Da li ste ikada učestvovali u promociji koja donosi pravu EKSPLOZIJU KEŠA? Sada...

POVEZANE OBJAVE