STANOJEVIĆ O MLADOM MILOVANOVIĆU: Sličan je kao Rikardo

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je pred sutrašnju utakmicu sa Novim Pazarom na svom terenu o očekivanjima pred utakmicu, kadrovskim problemima, ali i mladom napadaču Milovanoviću, koji je nedavno postigao svoj prvenac u dresu crno-belih.

Trener Partizana istakao je važnost domaćeg terena.

Bez dileme da je mnogo lakše što ćemo igrati na našem stadionu nego kod njih. Većinu od tih osam utakmica Novi Pazar je igrao kod kuće. Izuzetno su agresivni, borbeni, videćemo kako ćemo probiti njihov blok, izjavio je Stanojević.

Što se tiče povreda, stanje se, prema rečima Stanojevića, popravilo.

Vujačić se vratio, Holender, Terzić… Imali su ritam treninga, radili su na kondiciji. Bliži se kraj polusezone, odigraćemo ukupno 35 utakmica. Nadam se da smo rotacijama zadržali svežinu kod nekih igrača, neke smo sačuvali. Svi dobro izgledaju na treningu, nadam se da će u ovom foto finišu biti sve kako treba, rekao je trener crno-belih.

Stanojević je napravio i komparaciju mladog napadača Marka Milovanovića sa Rikardom Gomešom.

Slični su tipovi igrača, teško ih je upariti, ali probaćemo tokom pripreme neke stvari, pa i da njih spojimo na terenu. Imate igrače koji vam ne dozvoljavaju da ih ne stavite u tim, pa onda morate da nađete način kako da dobrog igrača stavite. Milovanović je pokazao da je zamena, ipak s obzirom na značaj mečeva teško je vaditi iz igre Rikarda, koji je naš najbolji golgeter, objasnio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE