Bjanka Andresku donela tešku odluku!

Teniserka iz Kanade Bjanka Andresku saopštila je danas da neće igrati na predstojećem Australijan Openu. Razlog za ovakvu odluku je to što je nekadašnjoj osvajačici US Opena potreban oporavak od izuzetno teške godine.

Poslednje dve godine su bile vrlo izazovne za mene. Ova godina posebno, provela sam mnogo nedelja u izolaciji i karantinu, što je uticalo na mene psihički i fizički. Uz to, moja baka je nekoliko nedelja bila u bolnici zbog koronavirusa, što me je baš pogodilo”, nsaopštila je ona društvenim mrežama.Nisam mogla da se odvojim od svega što se dešava van terena, osećala sam zajedničku tugu i uznemirenje i to je sve uticalo na mene. Želim dodatno vreme za oporavak, da naučim nešto iz ovoga i da nastavim da se bavim dobrotvornim radom, da uzvraćam i radim na sebi, pošto znam da ću se, radeći to, vratiti jača.Zbog toga neću sezonu početi u Australiji, uzeću dodatno vreme da razmislim, treniram i pripremim se za sezonu 2022.“, napisala je Andresku na društvenim mrežama.

Otvoreno prvenstvo Australije na programu je od 17. do 30. januara u Melburnu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAO BEZ TRENERA: Ova stvar je ubrzala rastanak Đokovića i Ivaniševića

Srpski teniser Novak Đoković u nastavak sezone ulazi bez trenera. Nakon skoro pet godina, prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem....

POVEZANE OBJAVE